Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 228.adás – 2018.08.18. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye / VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút Böjte Csabával / Őzhívás a Bélmegyeri Vadászkastély vadászterületén

 

Still0719_00071Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye

A Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenye, 2018. július 18.-19-én került megrendezésre Galgamácsán, az OMVK Pest megyei Területi Szervezete és a Pilisi Parkerdő Zrt. szervezésében. A versenynek a Pilis Parkerdő galgamácsai vadászháza adott otthont. A megmérettetésen 21 induló képviselte a megyéket. Minden egyes hivatásos vadász bizonyította szakmai felkészültségét és azt, hogy a hétköznapokban felhasznált tudást versenykörülmények között is bizonyítani képesek. Minden versenyző jól teljesített, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy rendkívül szorosra sikerült a végeredmény.

 

Still0721_00007VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút

A Koloska-völgy adott otthont július 19-én a VI. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút egyik állomásának, ahol Böjte Csaba ferences rendi szerzetes celebrált szentmisét a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkarral és a dévai gyerekek közreműködésével. A szentmisére nem csak a környékről és hazánk távolabbi településeiről, hanem külföldről is érkeztek látogatók.

 

Still0812_00010Őzhívás a Bélmegyeri Vadászkastély vadászterületén

A Bélmegyeri Vadászkastély körül elterülő vadászterületet látogatta meg a HAZAI VADÁSZ stábja, hogy az őzbak vadászat egyik legérdekesebb módjáról forgasson. Már a vadászatot megelőző napon kilátogattunk az őzállományáról méltán híres területre. Érdemes volt! A hajnalban, barkácsolással indított őzbak vadászat hangulatáról pedig beszéljenek a filmkockák!

Premier műsorunkat 2018. augusztus 18-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést augusztus 19-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu