Reviczkyvel az Erdőben – A Zselici erdő – 2018.07.22 – vasárnap 12:30 óra – ECHO-TV

A Reviczkyvel az Erdőben című filmsorozat tovább folytatódik, ezúttal a Zselici Tájvédelmi Körzetben, amely a SEFAG Zrt. Zselici Erdészetének Központja

A 8000 hektáros összefüggő erdőtömbben található egy kilátó, amely tulajdonképpen majdnem a legmagasabb pontja a Zselicnek. Innen tiszta időben jól látszik a Badacsony, a Kelet-Mecsek, jól látni a Misina Tetőt, de a horvát hegyeket is. A zselici tömb nyugodtságát a városlakók, a környezetbe élők és a távolabb élők nap mint nap megtapasztalhatják, különösen azóta, amióta a Zselici Csillagpark intézménye működik.

Műsorvezetőnk megtudta azt is, hogy honnan kapta Márcadópuszta a nevét, valamint, hogy hogyan segít a SEFAG Zrt. abban, hogy lokálpatriótává váljon. A területen található épületek felújításával, a tó létrehozásával, források fölújításával céljuk a hétköznapi embert kicsábítani az erdőbe és olyan helyet biztosítani számára, hogy jól érezhesse magát kint a természetben.

Filmsorozatunk zselici premier adását 2018. július 22-én, vasárnap 12:30 órakor, az ismétlést 2018. július 25-én, szerdán 12:30 órakor láthatják Nézőink az ECHO TV csatornán!

A Reviczkyvel az Erdőben filmsorozat negyedik epizódjának premier adását – a Ravazdi Erdészetnél – 2018. augusztus 5-én, vasárnap 12:30 órakor láthatják Nézőink az ECHO-TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu