Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 07.21. – szombat 12:30 – ECHO-TV

Erdészeti génmegőrzési szakmai nap a Gyulaj Zrt.-nél / Nyárindító kútbereki rendezvény az Ipolyerdő Zrt.-nél / STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokság a Hungaroringen / Kelta Ünnep és régészeti tanösvény átadó ünnepség a Soproni Parkerdőben

Still0612_00006

Erdészeti génmegőrzési szakmai nap a Gyulaj Zrt.-nél

A Gyulaj Zrt., a NÉBIH, valamint a NAIK-ERTI közös szervezésében erdészeti génmegőrzési szakmai napot tartottak június 11-én, Lengyel-Annafürdőn. A Gyulaj Zrt. hosszú évek óta fontosnak tartja az erdészeti génmegőrzés fejlesztését, hiszen ebben a témakörben a 24. órában vagyunk, ezért komoly és jelentős fejlesztések szükségesek ahhoz, hogy a magyar állami erdőgazdálkodás számára megnyugtatóan kialakuljon egy stabil és hosszú, évtizedekre előremutató szaporítóanyag bázis.

 Still0716_00013

STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokság a Hungaroringen

2018. július 14-én 11 órától felbőgtek a motorok a Hungaroringen. Ebben nem is lenne semmi szokatlan akkor, ha nem tudnánk, hogy a lóerők, az erő, az ügyesség és a precizitás harcában ezúttal nem a versenyautók, hanem az ország legjobb sportfavágói és tekintélyes teljesítményre képes motorfűrészeik kerültek a figyelem középpontjába. A mogyoródi versenypályának Tanpálya Vezetéstechnikai Centrumában került ugyanis megrendezésre az idei STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokság.

Still0710_00003

Nyárindító kútbereki rendezvény az Ipolyerdő Zrt.-nél

Június 21-én nyárindító rendezvényt tartottak az Ipolyerdő Zrt.-nél: bemutatták a Kútbereki Turistaházat, Matracszállást és Nomád szálláshelyet, a környék turisztikai lehetőségeit és egyben meglátogatták az Erdei Vándortábor programban résztvevő gyerekcsoportot.

Still0711_00046

Kelta Ünnep és régészeti tanösvény átadó ünnepség a Soproni Parkerdőben

Július 7-én a Kelta világ elevenedett meg ismét a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Soproni Parkerdő legjelentősebb és leglátogatottabb történelmi emlékhelyén, a Várhelyen.

A Kelta Ünnep keretén belül a Soproni Parkerdő 8 tanösvénye egy újabbal gazdagodott: a régészeti tanösvény mely az ősi múlthoz, a vaskori kelták életmódjához kapcsolódik. A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. kiemelt feladata ezen értékek megismertetése, védelme és megőrzése A ránk hagyott kultúrtörténeti értékeket évezredeken át megóvta Nyugatról a lándzsások hada, balról a Rábai messzeség.

Premier műsorunkat 2018. július 21-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést július 22-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu