Látogassunk el a Kútbereki Turistaházhoz!

Az Észak-Börzsöny és az Ipoly-völgy találkozásánál, a hont-tsitári kápolnától és a csodatévő Kutyinka-forrástól fél órányi járásra található egykori erdőőri lak ma már erdei szálláshelyként a hétköznapokból való kikapcsolódást és felüdülést kereső bakancsos turistákat, baráti társaságokat, zarándokokat, iskolai csoportokat, cserkészcsapatokat várja


Turistaház és matracszállás

A turistaház három, külön bejáratú földszinti szobájában összesen 20, a két emeleti matracos hálóteremben összesen 19 fő számára biztosítunk kényelmes férőhelyet. A házban a vendégszobákon kívül konyha és közösségi tér, valamint a ház vendégei által közösen használható vizes blokk található, melyhez a vízellátást a ház melletti kút látja el. A ház áramellátása napelemekkel és szükség esetén aggregátorral történik, míg a fürdéshez szükséges melegvíz fafűtéses bojlerrel állítható elő. A szobák fűtése fafűtéses kályhákkal történik. A kályhákon található öntöttvas főzőlapon egyszerű ételek elkészítésére is lehetőség van.

Forrás: http://www.erdeihazak.hu/bakancsszallasok/kutberek

Filmek: Hazai Erdész

Műsorunkat 2018. július 21-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést július 22-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu