Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 07.14. – szombat 12:30 – ECHO-TV

Jogi Konferencia Obornakon / Kos Fashion verseny a KAEG Zrt. Ravazdi lőterén / Erdő Ernő Bácsi Meséi – Miért pettyesek az őzgidák? / “A mi nagyvadunk az Őz” – Őz Konferencia az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete szervezésében

Still0703_00003

Jogi Konferencia Obornakon

Június 14-én a Zalaerdő Zrt. területén elhelyezkedő Obornaki Erdészeti Erdei Iskolában került sor az immár hagyományosnak mondható Jogi Konferencia megszervezésére

A konferencián szó esett többek között:

  • a vadászati törvénymódosítás végrehajtásának tapasztalatairól Zalában
  • az új vagyonkezelési szerződés végrehajtásának nehézségeiről
  • a költségvetési támogatásból megvalósuló beruházások jogi környezetéről
  • a költségvetés büntetőjogi védelméről.

Still0628_00047

Kos Fashion verseny a KAEG Zrt. Ravazdi lőterén

Családias, baráti légkörben zajlott le a 4. Kos Fashion (Társad a vadászaton!) sportvadász vándorkupa és lövészverseny.

A csodaszép adottságú, gyönyörű, nyári színekben pompázó Magyalosi lőtéren kipróbálhatta magát a család minden tagja hisz a kicsi, 10 év alatti gyerekektől a szenior korosztályig volt sokféle versenykategória. A verseny célja a vadászati kapcsolatok, vadászati kultúra, sportkapcsolatok ápolása volt.

3_EEBM

Erdő Ernő Bácsi Meséi – Miért pettyesek az őzgidák?

9

“A mi nagyvadunk az Őz” – Őz Konferencia az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete szervezésében

Az OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete és a Mezőfalvi Gazdák Vadásztársasága Őz konferenciát szervezett 2018. július 6-án, Mezőfalván. A rendezvényt a Bakony Vadászkürt Egylet nyitotta meg, majd Márok Csaba, a Mezőfalvi Gazdák Vadásztársaságának elnöke köszöntötte a konferencia résztvevőit, mint házigazda.

A konferencián többek között az őz területhasználatának évszakos változása, az őzek násza, ellenségei, állománygazdálkodása, vadászatának eszközei és őzbakbírálás előadások hangzottak el. A konferencia utáni megyei trófeaszemlét Weidinger István AM tájegységi főosztályvezető bírálta el.

Premier műsorunkat 2018. július 14-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést július 15-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu