Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 07.07. – szombat 12:30 – ECHO-TV

Országos Magyar Vadászkamara elnökségi ülése a Hatvani Vadászati Múzeumban / Nyári vadásztábor Szentpéterföldén / Vádemelés orrvadászat miatt / NIMRÓD Percek: Egy gigantikus vaddisznó elejtésének részletei

1_OMVK Hatvan

Országos Magyar Vadászkamara elnökségi ülése a Hatvani Vadászati Múzeumban

2018. július 29-én az Országos Magyar Vadászkamara első alkalommal tartotta meg elnökségi ülését a Hatvani Vadászati Múzeumban.

2_Vadásztábor

Nyári vadásztábor Szentpéterföldén

Nyári vadásztábort szervezett a Zalaerdő Zrt. június 25-29-ig 10-14 éves gyermekek részére. A dél-zalai dombok ölelésében, nyugodt környezetben, távol a városok zajától a természet érintetlen csodái várták a  fiatalokat, akik Egle Zoltán, a bánokszentgyörgyi erdészet vadászati és műszaki vezetője, valamint Szommer Éva pedagógus-szakértő útmutatása segítségével léphettek be ebbe az igazán izgalmas és eddig titokzatos világba.

3_Veszprém

Vádemelés illegális agancsozás miatt

Több hónapon át két vadásztársaság területén is illegálisan vadászott két férfi, a pápai rendőrök mindkettőjüket és segítőjüket is elfogták. Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számoltak be. A 2018. június 26-án megtartott sajtótájékoztatón Pogány Péter rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és dr. Nagy Ákos rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője ismertette a büntetőügy részleteit.

DSC_0971

NIMRÓD Percek: Egy gigantikus vaddisznó elejtésének részletei

Ritka az akkora vaddisznó Magyarországon, mint amilyet 2017 októberében a Somogy megyei Nagyberkiben ejtettek el. Megmérték: negyed tonnát nyomott. Szinek József közel egy éve leste, követte már a vadkant és amikor először meglátta, világossá vált, hogy páratlan példányról van szó. A HAZAI VADÁSZ stábja ellátogatott az elejtés helyszínére, találkozott a vadászterületen a hivatásos és sportvadászokkal és számos olyan részletet ismertet meg a Nézőkkel, amelyből megismerhetjük a sikeres vadászat hátterét.

Premier műsorunkat 2018. július 7-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést július 8-án, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu