Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 06. 30. – szombat 12:30 – ECHO-TV

A Mi Földünk konferencia a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szervezésében / Erdő Ernő Bácsi Meséi – A fenyőfáknak miért nem hullik le télen a levele? / Megújult Karcag-Apavári Vadászház / Horgász Oszkár Bácsi Meséi – Minden hal pikkelyes? / Rakós botos horgászat: Vén Tiborral, alias Pontyokkal Táncoló Tibivel

Still0611_00018

A Mi Földünk konferencia a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szervezésében

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Mező-Erdőgazdálkodási, valamint Élelmiszer-ipari Tagozata 2018. május 29-én rendezvényt, vitafórumot tartott az Agrárminisztérium épületében, amelynek egyik fő témája az erdő ügye, azon belül:

– az erdészeti szakértés,

– az erdővagyon és kárértékelés,

– a magánerdő gazdálkodás aktuális kérdései.

EEBM

Erdő Ernő Bácsi Meséi – A fenyőfáknak miért nem hullik le télen a levele?

Still0626_00002

Megújult Karcag-Apavári Vadászház

A Nefag Zrt. megújult Karcag-Apavári Vadászházát június 8-án adták át ünnepélyesen. A megjelent polgármestereket, szakhatóságok vezetőit, a vadász, az erdőgazdálkodási és agrárkamarai szakembereket Dégi Zoltán vezérigazgató köszöntötte, s mint mondta, közel 6000 hektáron gazdálkodik a cég a Nagykunság szívében és környékén.

HOBM

Horgász Oszkár Bácsi Meséi – Minden hal pikkelyes?

Still0626_00011

Rakós botos horgászat: Vén Tiborral, alias “Pontyokkal Táncoló Tibivel”

Sok sporthorgásznak még napjainkban is kicsit misztifikált horgászmódszer a rakós botos horgászat. Valljuk meg őszintén, valóban nem könnyű beletanulni, de nagyon könnyű megszeretni! Tibor csak néhány éve rakós botozik, de véleménye szerint ha tehetné, mindig csak ezzel a módszerrel horgászna. Kisfilmünkből megtudhatják kedves Nézőink, hogy nemcsak 1-2 kg-os pontyokat, hanem akár 6-8 kg-os példányokat is merítőszánkba tudunk kényszeríteni ezzel a horgász módszerrel.

Premier műsorunkat 2018. június 30-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést július 1-jén, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu