Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 06. 23. – szombat 12:30 – ECHO-TV

350 kilométeresre bővült a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat / Erdő Ernő bácsi meséi: Miért vágják ki a fákat?/ Papp László erdőmérnök emléktáblájának avatása a Gemenc Zrt.-nél / Horgász Oszkár bácsi meséi: Kik azok a horgászok? / Éjszakai matchbotos, világítóúszós horgászat, Jámbor Attilával, a DOVIT teszthorgászával

 

350 kilométeresre bővült a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

Új erdei kerékpáros útszakaszokat nyitottak meg Kesztölc és Piliscsév, valamint Pilisszántóközött, így összesen már 350 kilométeresre bővült a 2016-ban létesített Pilis Bike erdei-kerékpáros úthálózat. A családok, túrakerékpárosok, és kerékpáros sportolók számára egyaránt jó lehetőségeket kínáló útvonalak eléréséhez új „Parkolj + Bringázz!” parkolóhelyet is kialakítottak Kesztölcön, így 10-re nőtt a hálózatba kapcsolt autós megállók száma.

pilis_bike_avatas_1

Erdő Ernő bácsi meséi: Miért vágják ki a fákat?

EEBM

Papp László erdőmérnök emléktáblájának avatása a Gemenc Zrt.-nél 

Június 7-én avatták fel az egykori Gemenci Állami Erdő- és Vadgazdaság néhai igazgatójának, Papp László erdőmérnöknek az emléktábláját Bátaszéken, ahol öt éven keresztül volt  erdészetvezető.

4

Horgász Oszkár bácsi meséi: Kik azok a horgászok?

HOBM

Nappali és éjszakai matchbotos, világítóúszós horgászat Jámbor Attilával, a DOVIT teszthorgászával

Rohanó világunkban a horgászatra bizony egyre kevesebb idő jut! A HAZAI VADÁSZ adásában, a nyári hónapokban jelentkező HAZAI HORGÁSZ első premier filmblokkjában kitűnő tippet kaphatunk arra, hogyan tudjuk megnyújtani a nappali horgászatra jutó órákat egy izgalmas éjszakai, úszós pecával. A mai horgászatunknak két főszereplője van: Jámbor Attila, a DOVIT teszthorgásza és az éjszakai úszós matchezés elengedhetetlen kelléke: a YAD LED-es világító úszó!

DSC00074

YAD ÚSZÓK

ÉJSZAKAI PONTY

 

Premier műsorunkat 2018. június 23-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést június 24-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu