Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 06. 16. – szombat 12:30 – ECHO-TV

IV. Vadász-Gyermeknap Várpalotán / „Út az egészséghez Program” elnevezésű kardiovaszkuláris túraösvény átadó ünnepsége a Csanyik-völgyben / A NEFAG Zrt. Pótharaszti Sétaerdő fejlesztése során létrehozott Erdei Tantermének átadó ünnepsége / STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Regionális Versenye Ropolypusztán

Still0611_00023

IV. Vadász-Gyermeknap Várpalotán

A Thury vár és környéke ismét gyermekzsivajtól volt hangos május 27-én: az OMVK Veszprém Megyei Területi Szervezete idén is megszervezte a IV. Vadász-Gyermeknapot Várpalotán

Still0523_00029

„Út az egészséghez Program” elnevezésű kardiovaszkuláris túraösvény átadó ünnepsége a Csanyik-völgyben

Május 22-én avatták fel azt a két tanösvényt, amelyek a csanyiki Sanofi gyár mellől indulnak, és az Út az egészséghez program keretében valósultak meg. Ennek Miskolc az első vidéki helyszíne, s a szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség megelőzését, illetve a betegek rehabilitációját tűzte ki célul.

Still0612_00001

A NEFAG Zrt. Pótharaszti Sétaerdő fejlesztése során létrehozott Erdei Tantermének átadó ünnepsége

Június elsején ünnepélyes keretek között felavatták a NEFAG Zrt. Pótharaszti Sétaerdejének fejlesztése során létrehozott erdei tantermét. Az ünnepségen Dégi Zoltán vezérigazgató, Dr. Bitay Márton Örs államtitkár, Pogácsás Tibor önkormányzatokért felelős államtitkár és Pánczél Károly országgyűlési képviselő mondott beszédet.

Still0611_00005 (2)

STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Regionális Versenye Ropolypusztán 

A Somogy megyei Ropolypusztán rendezték meg a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság következő regionális fordulóját, amelyen kiderült, hogy melyik hat csapat vehet részt a szeptemberi, bábolnai döntőben.

Premier műsorunkat 2018. június 16-án, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést június 17-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu