ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben a TAEG Zrt.-nél – 211.adás – 2018.04.21.

Évente mintegy egymillió látogató keresi fel a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódási és pihenési lehetőséget nyújtó erdeit

Ismerjük hát meg a  Reviczkyvel az Erdőben című sorozatunkban az ország első, legfelszereltebb Parkerdejét, amely egész évben változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Reviczky Gábor műsorvezetőnk először a Károly-magaslati Látogatóközponthoz látogatott el. A tíz kilátó közül a legismertebb és a leglátogatottabb a Károly-magaslaton levő, amely a Tűztorony mellett a hűség városának jelképévé vált. Bánáti László, a TAEG Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatója bemutatta a Károly-magaslati Látogatóközpontot, ahol bekapcsolódtunk az ott zajló Húsvéti készülődés programba is.

Ezt követően a Boszorkány Meseösvényt tekintettük meg Ábrahám Zsuzsanna ötletgazda óvónővel, aki a meseösvényt tervezte óvodás korú gyermekeknek. “Egy olyan ösvény megtervezése volt a célom, amely természetközeli, s amely lehetőleg felöleli azt a korszakot, amelyben amúgy a gyermek óriási változáson megy keresztül.” – nyilatkozta.

A nap végén, a Károly-magaslati Látogatóközpontban Dr. Jámbor László vezérigazgatóval a Károly kilátó múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk.