Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 04. 21. – szombat 12:30 – ECHO-TV

“OAKEYLIFE – Megújul a Kiskunság ékköve” projektnyitó rendezvény a KEFAG Zrt. szervezésében /  Erdő Ernő Bácsi Meséi – Hogyan készítenek fészket a madarak? / Országos Magyar Vadászkamara április 13-i tisztújító küldöttközgyűlése / ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. Soproni Erdészeténél – werkfilm

 

Still0411_00002

“OAKEYLIFE – Megújul a Kiskunság ékköve” projektnyitó rendezvény a KEFAG Zrt. szervezésében

A homoki kocsányos tölgyesek megőrzését, illetve azok jellegzetes növény- és állatfajainak védelmét igyekszik megvalósítani a Kunpeszér mellett található Peszéri-erdőben az Európai Uniós LIFE pályázat nyertese, az OAKEYLIFE projekt.

2_EEBM

Erdő Ernő Bácsi Meséi – Hogyan készítenek fészket a madarak? 

Still0417_00000

Országos Magyar Vadászkamara április 13-i tisztújító küldöttközgyűlése

Az Országos Magyar Vadászkamara 2018. április 13-án a Tatai Gottwald Hotel és Étteremben tartotta meg 2018. évi tisztújító küldöttközgyűlését. A rendezvény délelőtt tíz órakor kezdődött, melyen mintegy kétszázhúsz küldött jelent meg, akiket először Dr. Jámbor László elnök köszöntött.

Still0417_00006

ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. Soproni Erdészetének területén – werkfilm

Évente mintegy egymillió látogató keresi fel a TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódási és pihenési lehetőséget nyújtó erdeit. Ismerjük hát meg a  Reviczkyvel az Erdőben című sorozatunkban az ország első, legfelszereltebb Parkerdejét, amely egész évben változatos programokkal várja az érdeklődőket.

Reviczky Gábor műsorvezetőnk először a Károly-magaslati Látogatóközponthoz látogatott el. A tíz kilátó közül a legismertebb és a leglátogatottabb a Károly-magaslaton levő, amely a Tűztorony mellett a hűség városának jelképévé vált. Bánáti László, a TAEG Zrt. parkerdei és kommunikációs igazgatója bemutatta a Károly-magaslati Látogatóközpontot, ahol bekapcsolódtunk az ott zajló Húsvéti készülődés programba is.

Ezt követően a Boszorkány Meseösvényt tekintettük meg Ábrahám Zsuzsanna ötletgazda óvónővel, aki a meseösvényt tervezte óvodás korú gyermekeknek. “Egy olyan ösvény megtervezése volt a célom, amely természetközeli, s amely lehetőleg felöleli azt a korszakot, amelyben amúgy a gyermek óriási változáson megy keresztül.” – nyilatkozta.

A nap végén, a Károly-magaslati Látogatóközpontban Dr. Jámbor László vezérigazgatóval a Károly kilátó múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk.

Premier műsorunkat 2018. április 21-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést április 22-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu