Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 04. 14. – szombat 12:30 – ECHO-TV

“A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései – 2018” című konferencia /  Schmidt & Bender Hungária Kft. tenki üzemcsarnokának átadása / Pilisi Parkerdő Természetjáró Civil Fóruma és a Hármashatár-hegyi Turistaház névadó ünnepsége / ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben – A Nyíri-erdő kincsei – werkfilm

Still0321_00018

“A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései – 2018” című konferencia

“A hazai vadegészségügy és vadgazdálkodás aktuális kérdései – 2018” című konferenciát szervezett a NÉBIH, az Állatorvostudományi Egyetem, az OMVK, az OMVV, az MTA Erdészeti Tudományos Bizottság Vadgazdálkodási Albizottsága és az FM és a Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága március 20-án.

Still0406_00014

Schmidt & Bender Hungária Kft. tenki üzemcsarnokának átadása

Március 29-én átadták a Schmidt & Bender Hungária Kft. céltávcsőgyár új üzemcsarnokát. Az új gyárban optikai alkatrészeket fognak gyártani, amiből pedig fegyvertávcsöveket szerelnek. A beruházás közel 400 millió forintból valósul meg, amiből 162 millió forint Európai Uniós forrás. Az új gyáregység 30 főnek biztosít munkahelyet.

Still0406_00007

Pilisi Parkerdő Természetjáró Civil Fóruma és a Hármashatár-hegyi Turistaház névadó ünnepsége

A főváros környéki természetjáró szervezetek vezetői és a hazai vitorlázó sportrepülés képviselői jelenlétében, ünnepélyes keretek között vette fel Rotter Lajos nevét a Pilisi Parkerdő Zrt. Hármashatár-hegyi Turistaháza. A Pilisi Parkerdő Zrt. 2016-ban felújított, és azóta egyre népszerűbb természetjáró szálláshelyének névadóját a Pilisi Természetjáró Civil Fórum keretében tartották, ahol a térség parkerdeinek jövőbeli fejlesztéseiről egyeztettek a résztvevők.

vlcsnap-2018-04-09-11h10m59s933

ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben – A Nyíri-erdő kincsei – werkfilm

A Reviczkyvel az Erdőben című filmsorozat tovább folytatódik, ezúttal a KEFAG Zrt.-nél. Reviczky Gábor műsorvezetőnknek különleges programban volt része az erdészetnél: beavatták a kenyértészta gyúrásba, lovaskocsival bejárták az 1200 hektáros Nyíri-erdőt, megismerve az erdő történetét, növény-és állatvilágát, vadászati lehetőségeket. Majd a Vackor Vár Erdei Iskolában megtekinthette a vadászati kiállítást Bimbó Brigitta foglalkozásvezetővel és megismerkedett az íjászat rejtelmeivel Hardi Imre foglalkozásvezetővel. A nap végén a régi erdészházban Madácsi Sándor erdészeti igazgató bemutatta az 1848-49- es Szulyovszky-féle gyűjteményt és a Szent Hubertus Parkerdőt.

Premier műsorunkat 2018. április 14-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést április 15-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu