Madárszemmel képek – A pannonhalmi lombkorona tanösvény – 2018.03.29

Az esős, borongós időjárás nem sok jót ígért azoknak az érdeklődőknek, akik ellátogattak Pannonhalmára, a KAEG Zrt. által megálmodott lombkorona tanösvény átadó ünnepségére.  Mégis sokan vállalták az egyre erősebben szemerkélő esőt, az egyre erősödő tavaszi szellőt. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy megérte “bevállalni” az esőt, szelet! Hazánkban egyedülálló, modern, üzenetet hordozó létesítmény született. A drón felvétel jóvoltából először a HAZAI ERDÉSZ stábjának adatott meg, hogy a magasból szemlélje az őskeresztények szimbólumát formázó, modern, acélból és fából épült szerkezetet. Most Nézőink is gyönyörködhetnek a magasból készült felvételekben!

hal-7

 

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Kara Ákos országgyűlési képviselő, Hortobágyi Cirill főapát és Orbán Tibor a KAEG Zrt. vezérigazgatója avatta fel a pannonhalmi lombkorona tanösvényt. A nemzeti színű szalag átvágása után a fantasztikus látványt adó szerkezetet a közönség azonnal birtokba is vette.

hal-8

hal-1

hal-2

hal-3

hal-4

hal-5

hal-6

Az átadásról készült film premier adását 2018.04.07-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést 04.08-án, vasárnap 07:30 órakor láthatják Nézőink az ECHO-TV csatornán, a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/