Reviczkyvel az Erdőben – A Ravazdi Erdészetnél – Werkcikk – 2018.03.14

A Reviczkyvel az Erdőben stábja a KAEG Zrt. Ravazdi Erdészetnél forgatta a filmsorozat következő epizódját. Az eseményekben sűrű forgatás első színhelyszíne a Magyalosi Lőtér volt, ahol Orbán Tibor vezérigazgató vezette be műsorvezetőnket a több mint 40 hektár erdős területen fekvő létesítmény életébe.

RG- 1

A legkülönbözőbb lőfegyverek kezelésével Rózsás György lőkiképző segítségével sikerült megismerkedni.  Egymás után kerültek kézbe a legendás és a filmekből ismert – a jó és a rossz fiúk által használt – fegyverek, melyek közvetlen közelről történő vizsgálata, tanulmányozása kivívta műsorvezetőnk és az egész stáb csodálatát.

RG-3

A frissen szerezett ismeretekre nagy szükség volt a lőtér szituációs terület részén, ahol műsorvezetőnk a western világába csöppent. “El Heckito”, “Randy”  és még két seriff avatták be a winchesterek, hatlövetűek villám-gyors kezelésébe. Ez olyan jól sikerült, hogy nick-név avatásra is sor került!

RG-4

A négy marcona cowboytól – a fergeteges fegyverhasználat okán! – műsorvezetőnk, Reviczky Gábor az “Old Fisherman” nevet kapta, amely kizárólagos használatával megszerezte a jogot a júniusban megrendezendő western országos lő-bajnokságon történő indulásra is. A Magyalosi Lőtér még sok izgalmas pillanatot szerzett a stábnak és reméljük, hogy a kamerák lencséjén keresztül majd Nézőinknek is! Érdemes lesz április végétől figyelni az ECHO-TV műsorbeosztását, mert terveink szerint akkortól indul be a 12 részes Reviczkyvel az Erdőben filmsorozat sugárzása!

RG-5

RG-6

A lövésektől hangos lőtér után a csendesebb, zümmögő hangoktól “neszező”, hazánkban teljesen egyedülálló Méhesházba vezetett az utunk. Itt sok meglepő dolog történt műsorvezetőnkkel, amelyeket azonban majd csak az elkészült filmből ismerhetnek meg Nézőink!

RG-8

Az Erdészeti Múzeum és Iskola várt minket még a nap végén, ahol sok érdekesség mellett újabb értékes ismereteket szereztünk a méhészkedésről, a Tündérkertről, a tavaszi gyümölcsfa oltásról. A KAEG Zrt. erdészei pár napra beavatták a Reviczkyvel az Erdőben stábját az életükbe és mi éltünk a lehetőséggel, hogy megismertethessük a látottakat Nézőinkkel!

RG-7

A Ravazdi Erdészetben történt forgatás werkfilmjét premier műsorunkban 2018. március 24-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést március 25-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

A Reviczkyvel az Erdőben teljes filmsorozatot várhatóan áprilisban kezdi elsugározni az ECHO-TV csatorna, heti egy premierrel és két ismétléssel!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu