Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018. 03. 17. – szombat 12:30 – ECHO-TV

Tallózás a NIMRÓD Vadászújságban – Hasulyó Péter szerkesztővel / A Vad segélykiáltása – A vadászat szerepe a vadvilág fennmaradásáért!

 

NIMRÓD - 01.13Tallózás a NIMRÓD Vadászújságban – Hasulyó Péter szerkesztővel

A 2018. március 17-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a legfrissebb, márciusi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit! A tallózásban Hasulyó Péter szerkesztő segít eligazodni!

 

1

A Vad segélykiáltása – A vadászat szerepe a vadvilág fennmaradásáért!

A vadászat valóban aktív természetvédelem volna? Micsoda látszólagos ellentmondás! Hogyan is menthetné meg a manapság annyira kárhoztatott trófeavadászat a veszélyeztetett vadfajokat?

Mi, vadászok hogyan befolyásolhatnánk a tudatlan közvéleményt, mely mind erőszakosabban követeli, hogy végleg tiltsák be a vadászatot? Elítélik és gyalázzák a trófea-vadászokat – valósággal árad feléjük a gyűlölet. Vajon mit mondana minderre a helybeli afrikai, akinek az élete és megélhetése, országa gazdaságának egyetlen mozgatórugója a vadászat és a vadvédelem?

Ha megnézzük Hidvégi Béla világvadász tényeket, statisztikai adatokat és példákat felsorakoztató filmjét, tegyük fel magunknak a kérdést: Ez a kegyetlen valóság? Maradjon-e fenn továbbra is Afrika egyedülálló élővilága és hasonlóképpen Földünk más távoli tájainak vadon élő ritka állatfajai, vagy inkább a populista közösségi médiának, az elvakult zöldek félrevezető szólamainak hisz, mint a valós tényeknek? Ez a filmösszeállítás választ ad mindenre!

Premier műsorunkat 2018. március 17-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést március 18-án, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu