Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018.03.10. szombat 12:30 – ECHO-TV

Látogatás a Koloska-völgyi Vadasparkban / „Barlangoljunk!” Március a barlangok hónapja / BEFAG Parkettagyár új fedőréteg gyártósorának átadása / ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben – A Zselici erdő, mint turisztikai úti cél– werkfilm

Still0307_00005Látogatás a Koloska-völgyi Vadasparkban

Lassan, de biztosan közeledik a tavasz. Stábunk ellátogatott a Bakonyerdő Zrt. Koloska-völgyi Vadasparkjába, ahol Dr. Szekrényes Tamás vezérigazgató-helyettest arról kérdeztük, hogy a vadasparki állatok hogyan vészelték át az elmúlt időszakot jellemző zord időjárást.

 

Still0307_00025„Barlangoljunk!” Március a barlangok hónapja

A Magyar Nemzeti Parkok márciusban hazánk látogatható barlangjait kívánják megismertetni a föld alatti túrák iránt érdeklődőkkel. A „Barlangoljunk!” kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap során az érintett nemzeti park igazgatóságok különleges barlangi programokkal és jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat. Stábunk a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén lévő Szemlő-hegyi barlangban járt és hogy miért is érdemes felkeresni ezt a barlangot, arról Hegedűs András barlangvezetőt kérdeztük.

 

befagBEFAG Parkettagyár új fedőréteg gyártósorának átadása

Immár három Magyar Termék Nagydíj büszke tulajdonosa a BEFAG Parketta, ami jól mutatja a Bakonyerdő Zrt. elkötelezettségét a piacképes és keresett termék előállítása érdekében. 2017-ben a BEFAG készparketta „natúr készolajos“ termékcsaláddal – már harmadszor- Magyar termék Nagydíjat sikerült elérniük. A gyárban éves szinten 700 ezer négyzetméter készparkettát állítanak elő, melynek több mint 80 százaléka export. A BEFAG márkanév Európa-szerte sok szakkereskedő, építő és építtető, valamint lakástulajdonos számára jelenti a tetszetős és megbízható minőségű kész parkettát.

 

sefag - raeÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben – A Zselici erdő, mint turisztikai úti cél– werkfilm

A Reviczkyvel az Erdőben című filmsorozat tovább folytatódik, ezúttal a Zselici Tájvédelmi Körzetben, amely a SEFAG Zrt. Zselici Erdészetének Központja. A 8000 hektáros összefüggő erdőtömbben található egy kilátó, amely tulajdonképpen majdnem a legmagasabb pontja a Zselicnek. Innen tiszta időben jól látszik a Badacsony, a Kelet-Mecsek, jól látni a Misina Tetőt, de a horvát hegyeket is. A zselici tömb nyugodtságát a városlakók, a környezetbe élők és a távolabb élők nap mint nap megtapasztalhatják, különösen azóta, amióta a Zselici Csillagpark intézménye működik. Műsorvezetőnk megtudta azt is, hogy honnan kapta Márcadópuszta a nevét, valamint, hogy hogyan segít a SEFAG Zrt. abban, hogy lokálpatriótává váljon. A területen található épületek felújításával, a tó létrehozásával, források fölújításával céljuk a hétköznapi embert kicsábítani az erdőbe és olyan helyet biztosítani számára, hogy jól érezhesse magát kint a természetben.

Premier műsorunkat 2018. március 10-én, szombaton 12:30 órakor, az ismétlést március 11-én, vasárnap 07:35 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu