Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018.02.10. szombat 12:30 – ECHO-TV

VADÁSZTEA Percek Szigeti Edit természetfotóssal / VADGASZTRO-Percek Vári Dáviddal: Fácánmelle-felsőcombja rántva, zellergumó pürével és marinált céklával / NIMRÓD Tallózás Tarjányi Lili szerkesztő-riporterrel / Tél végi helyzet a SEFAG Zrt. Szántódi Erdészeténél

vari editVADÁSZTEA Percek Szigeti Edit természetfotóssal

VADÁSZTEA Percek sorozatunkban Szigeti Edit természetfotóssal a Keszthelyi Vadászati Múzeumban beszélgettünk. A természet iránti szenvedélyét édesapjától örökölte: “Apukám leült a vízpartra, horgászott, addig mi nézegettük a növényeket, állatokat, ez oltotta belém a természetszeretetet, ami rajongásig fokozódott felnőtt koromra”. Azt vallja, hogy a kép mindig tartalmazzon egy hozzáadott értéket, a fotózás türelemre és önmérsékletre tanít minket.

 

6VADGASZTRO-Percek Vári Dáviddal: Fácánmelle-felsőcombja rántva, zellergumó pürével és marinált céklával

VADGASZTRO-Percek sorozatunkban Vári Dávid séf ezúttal Fácánmelle-felsőcombja rántva, zellergumó pürével és marinált céklával készített. A receptet a weboldalunkon megtalálják majd!

 

tallozasNIMRÓD Tallózás Tarjányi Lili szerkesztő-riporterrel

A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a 2018. február 10-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a legfrissebb, februári NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!

 

sefagTél végi helyzet a SEFAG Zrt. Szántódi Erdészeténél

Idén februárban újra ellátogattunk a SEFAG Zrt. Szántódi Erdészetéhez, hogy megkérdezzük, mire számítanak a 2018-as esztendőben. Megnéztük azt is, hogyan zajlik náluk a vadetetés, hiszen ilyenkor a hivatásos vadászra komoly takarmányozási feladat hárul.

Műsorunkat 201. adásunkban, 2018. február 10-én, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu