200. adás – VADGASZTRO – Percek Vári Dáviddal – 2018.02.03-i adás

Új filmblokk indul a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban: VADGASZTRO-Percek Vári Dáviddal.  A kitűnő séf gyermekkorát és korai ifjúságát Németországban töltötte, 10 éve él és dolgozik itthon. A magyar vadgasztronómia szerelmese, 20 éve horgászik, 12 éve vadászik. A jubileumi 200.adásunk vadiúj filmblokkjában, a VADGASZTRO-Percek-ben – Vári Dávid kifejezetten az otthoni konyhákban is elkészíthető vadételek fogja bemutatni Nézőinknek, a rá jellemző vidámsággal, optimizmussal. Érdemes lesz ráhangolódni! Első alkalommal: Vaddisznógerinc répás hajdinával és tejszínes fehérbor mártással. A receptet a weboldalunkon  megtalálják majd!

A recept itt olvasható:

http://hazaivadasz.hu/2018/02/03/vaddiszno-gerinc-repas-hajdinaval-es-tejszines-feherboros-martassal/

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmaghttp://

www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio