200. adás – Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018.02.03. szombat 12:30 – ECHO-TV

Megnyílt a jelentkezés a Vándortábor Programra / ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben: Barangolások a téli Mecsekben – werkfilm / Erdő Ernő bácsi meséi: Milyen állat a vaddisznó? / Vadgasztronómiai Percek Vári Dáviddal / Nemzeti kincsünk az Erdő: Erdei Delikátesz

 

Still0130_00000Megnyílt a jelentkezés a Vándortábor Programra

Újdonságokkal jelentkezik 2018-ban a Vándortábor Program. Az eddiginél több, összesen 14 útvonalon indulhatnak útnak a felsős és középiskolás diákok csoportjai, akik idén az erdei és vízi vándortáborok mellett kerékpáros programokra is jelentkezhetnek. A vándortáborokban idén egységesen 21 000 forintos részvételi díjjal vehetnek részt az általános iskolás felsős és középiskolás gyerekek.

 

vlcsnap-2018-01-30-16h52m15s192ÍGY KÉSZÜL… – Reviczkyvel az Erdőben: Barangolások a téli Mecsekben – werkfilm

Február második felétől havonta új sorozat indul az ECHO TV csatornán. A Reviczkyvel az Erdőben filmekben egy-egy hazai tájegységünk mutatkozik majd be a Nézőknek. A helyi erdészekkel együtt járhatjuk be, ismerhetjük meg kincset, titkait. Reviczky Gábor ezúttal a Mecsekbe látogatott el! A forgatások szünetében a látottakról, az átélt élményekről kérdeztük, továbbá megtudhatjuk: hogyan készült és milyen témákkal foglalkozik a film.

 

eebm - vaddisznóErdő Ernő bácsi meséi: Milyen állat a vaddisznó?

 

vári dávidVADGASZTRO-Percek Vári Dáviddal: Vaddisznógerinc, répás hajdinával és tejszínes fehérbor mártással

Új filmblokk indul a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban: VADGASZTRO-Percek Vári Dáviddal.  A kitűnő séf gyermekkorát és korai ifjúságát Németországban töltötte, 10 éve él és dolgozik itthon. A magyar vadgasztronómia szerelmese, 20 éve horgászik, 12 éve vadászik. A jubileumi 200.adásunk vadiúj filmblokkjában, a VADGASZTRO-Percek-ben – Vári Dávid kifejezetten az otthoni konyhákban is elkészíthető vadételek fogja bemutatni Nézőinknek, a rá jellemző vidámsággal, optimizmussal. Érdemes lesz ráhangolódni! Első alkalommal: Vaddisznógerinc répás hajdinával és tejszínes fehérbor mártással. A receptet a weboldalunkon  megtalálják majd!

 

erdei delikáteszNemzeti kincsünk az Erdő: Erdei Delikátesz

 

Műsorunkat 200. adásunkban, 2018. február 3-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu