Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018.01.13 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

OMVK Rendkívüli Küldöttközgyűlése / VADÁSZTEA Percek – Vári Dávid mesterséffel / Gasztro Túra a Süttői Erdészetnél / Tallózás a NIMRÓD Vadászújágban – Hasulyó Péterrel

Still0107_00001

OMVK Rendkívüli Küldött Közgyűlése

A 2017. december 11-ei, rendkívüli küldöttközgyűlésén 197 igennel, 9 nemmel és 1 érvénytelen szavazattal, ellenjelölt nélkül választották meg az Elnökség jelöltjét, Bajdik Pétert a főtitkári posztra. A közgyűlésen egyebek mellett elfogadták a hatvani Vadászati Múzeum átvétele miatt szükséges alapszabály-módosításokat és az intézményt működtető kft. alapító okiratát is.

Still0107_00002

VADÁSZTEA Percek – Vári Dávid mesterséffel

A Cseppkő Gyermekotthonban a Karácsonyi Ünnepek előtt Vári Dávid mesterséf 3 fogásos, vadételekből összeállított vacsorát készített és szervírozott az Otthon lakóinak.
A vadgasztronómiában is otthonosan mozgó  mesterséf saját ötlettől vezérelve határozta el, hogy jótékony küldetését a Cseppkő Otthonban fogja megvalósítani.
A kicsik és nagyok ámultan figyelték Dávid varázslatos ténykedését az Otthon parányi konyhájában. De csak a vacsora szervírozásakor derült ki, hogy milyen pompás vadételek kerülnek az asztalokra.
Az örökösen mosolygó, csupa szív mesterséf szívesen nyilatkozott a HAZAI VADÁSZ stábjának.

Still1120_00010

Gasztro Túra a Süttői Erdészetnél

2017. november 18-án Kisvasút-őszi túrát szervezett a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészete. Az erdőjárók az Alsóvadácsi Vadászháztól indultak. Az első állomáson hagyományőrző-katonai bemutatót tartottak, majd teával, töpörtyű-krémes kenyérrel kínálták az érdeklődőket. A második állomáson Barakka Gábor helytörténész tartott előadást a Kisvasútról. A harmadik állomáson pedig megtekinthették a csodálatos Szelfi-vízesést.

NIMRÓD-01.13
Tallózás a NIMRÓD Vadászújágban – Hasulyó Péterrel

A január sem maradhat el Nimród lapszemle nélkül.
A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a január 13-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a januári NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!
A januári szám több cikkénél feltüntetett QR kóddal az aktuális cikk témájáról készült HAZAI VADÁSZ kisfilmet is gyorsan, könnyedén megnézhetik az Olvasók okostelefonnal!

Műsorunkat 2018. január 13-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu