Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2018.01.06 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Rendhagyó évértékelés – Dr. Bitay Márton Örs államtitkárral, FM / Vadászati Fórum – az OMVK Veszprém megyei Területei Szervezetének rendezésében / Különleges meglepetések a Budakeszi Vadaspark lakóinak

Still0101_00001

Rendhagyó évértékelés – Dr. Bitay Márton Örs államtitkárral, FM

A vad- és az erdőgazdálkodó társadalom életében számos olyan történés következett be az elmúlt év során, amelyet érdemes felidézni, kielemezni. “Az erdészeti szempontokat figyelembe véve egy nagyon jó évet zárhattunk” – fogalmazta meg Dr. Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár évértékelésében.

Still1219_00011

Vadászati Fórum – az OMVK Veszprém megyei Területei Szervezetének rendezésében

A 2015-ös évhez hasonlóan, december másodikán ezúttal is méltó környezetben, az Odvaskő hotel vendégszeretetét élvezve került sor a Veszprém Megyei Vadászkamara hagyományos évadzáró ünnepségére. A Bakony Vadászkürt Egylet kürtszignáljai elhangzása után Pap Gyula megyei elnök köszöntötte a megjelenteket és a meghívott előadókat, valamint ismertette az elhangzó előadások témáját.

Still0101_00003
Különleges meglepetések a Budakeszi Vadaspark lakóinak

A Budakeszi Vadasparkban a látogatóknak szervezett ünnepi programokon túl természetesen az állatokról sem feledkeztek meg a karácsonyi időszakban:  december 16-án minden kis- és nagyállat is megkapta a maga ínycsiklandozó meglepetését.
A mosómedvéhez és az aranysakálhoz ajándékdobozban, a házi patkányokhoz pedig karácsonyfára akasztva kerültek be a finomságok, melyeket az Állatok karácsonya apropójából szervezett szakvezetéssel egybekötve kaptak meg.

Műsorunkat 2018. január 6-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Boldog új évet kívánunk minden kedves Nézőnknek!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu