Ajánló – HAZAI VADÁSZ TV Magazin – 2017.12.16. – ECHO-TV

Dám Trófeaszemle a Gyulaj Zrt. Óbíródi Vadászházánál / III. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle és Hubertlaki Emlékhely megemlékezés / Együtt ajándékoztak a gyerekek és a Mikulás Gemencen

Still1031_00046

Dám Trófeaszemle a Gyulaj Zrt. Óbíródi Vadászházánál

Történelmi léptékű szakmai sikereket ért el a Gyulaj Zrt.: a cég a mindenkori történelmében a dámgazdálkodás egyik kimagasló szakmai csúcseredménye az idei!
A cég két dámgazdálkodó vadászterületén (Gyulajon és Kisszékelyen) 2017. október 27-ig esett dámbikák 98 db trófeáinak statisztikája a következőképpen alakult: arany érmes: 36%, ezüst érmes: 18%, bronz érmes: 13%, 5 db dámtrófea 200 IP felett! Az első három idei csúcs dámbika: 217,47 IP; 214, 64 IP; 207,37 IP, az idei átlag dámtrófea tömeg: 3,67 kg lett.

Still1105_00079
III. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle és Hubertlaki Emlékhely megemlékezés

A Veszprém Megyei Vadászkamara, a Bakonyerdő Zrt. és a VERGA Zrt. 2017. november 3-án rendezte meg a III. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemlét és a Hubertlaki Emlékhelyen történő megemlékezést a Bakonyerdő Zrt. Huszárokelőpusztai Vadászházánál.
Hubertlaki Kereszt kitüntetést kapott Takács Károly kerületvezető erdész-vadász, a Bakonyerdő Zrt. Balatonfüredi Erdészetének munkatársa, Károlyi Gábor erdésztechnikus, a VERGA Zrt. Királyszállási Erdészete Pahonya kerületének munkatársa és Süle Árpád, a Somlótája Vadásztársaság fővadásza.
A hivatásos vadászok emlékhelyénél koszorút helyeztek el a Veszprém megyei Vadászkamara, a Bakonyerdő Zrt. és a Verga Zrt. képviselői, majd a huszárokelőpusztai vadászháznál folytatódott az ünnepség.

Still1208_00000
Együtt ajándékoztak a gyerekek és a Mikulás Gemencen

A „Segíts a Mikulásnak!” című rendezvényen az erdő állatait is megajándékozták.
A legkisebbek is átélhették az ajándékozás különleges örömét a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjában, Pörbölyön a „Segíts a Mikulásnak!” című rendezvényen. 2017. december 3-án a Mikulás nemcsak nekik adott ajándékot, hanem a gyerekekkel együtt, kisvonatra ülve meglátogatták a Vadmegfigyelőt, ahol almával, répával ajándékozták meg az erdő állatait.

Műsorunkat 2017.12.16-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu