Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.12.02. – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Hódoséri Vadászház átadó ünnepsége a Bakonyerdő Zrt.-nél / VI . Trófeaszemle a KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületén / VADÁSZTEA Percek Dr. Varga Gyulával / Tallózás a NIMRÓD Vadászújság decemberi számából Tarjányi Lilivel

Still1028_00004

Hódoséri Vadászház átadó ünnepsége a Bakonyerdő Zrt.-nél

Október 27-én adták át a Bakonyerdő Zrt. Hódoséri Vadászházát és környékbeli közjóléti létesítményeit.A Hódoséri Vadászház a Bakony szívében, festői környezetben várja vadászni, kirándulni, pihenni vágyó vendégeit. A vadászház Zirctől mindössze 20 km-re, Vinye és Fenyőfő között, közvetlenül a Hódos-ér partján fekszik.

Still1115_00018

VI . Trófeaszemle a KEFAG Zrt. Kelebiai Vadászterületén

2017. november 6-án kellemes késő őszi napsütésben harsant fel a szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakképző Iskola ötfős vadászkürt együttesének köszöntő kürtszava a KEFAG Zrt. Dél-Kiskunsági Erdészetének Sáskalaposi Sportpályáján.

Az erdészet szervezésében idén már hatodik alkalommal került megrendezésre az októberi barcogásban terítékre hozott dámbikák trófeáinak szemléje.

Still1127_00000

VADÁSZTEA Percek Dr. Varga Gyulával

VADÁSZTEA Percek sorozatunkban ezúttal Dr. Varga Gyulával, a SEFAG Zrt.  vadgazdálkodási osztályvezetőjével beszélgettünk, aki elmondta, hogy a társaság gazdálkodására jellemző szakértelem és következetesség beérett, az idén terítékre hozott gímbikák bírálati kora, trófeatömege is ezt támasztja alá.

Szerinte nincs két egyforma év a vadgazdálkodásban. Azt, hogy mekkora tömegű trófeát rak fel egy-egy bika a tavaszi nyári időszakban – sok tényező befolyásolja az időjárástól a táplálékig. A színvonalas gazdálkodás eredményeként pedig jelentős bevételi forrását képezi a SEFAG Zrt-nek.

Still1106_00005

Tallózás a NIMRÓD Vadászújság decemberi számából Tarjányi Lilivel

Ismét eltelt egy hónap, ismét Nimród lapszemlézünk!
A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a december 2-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a decemberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!

Műsorunkat 2017. december 2-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

http://hazaivadasz.hu/filmtar/

www.hazaivadasz.hu