2017.10.27 – A HAZAI ERDÉSZ itt forgatott: A Hódoséri Vadász – és Vendégház avatása

A Bakonyerdő Zrt. 2017. október 27-én avatta fel a Bakonyszentlászló közelében fekvő Hódoséri Vadász- és Vendégházát. A Bakonynak ezt a csodaszép részét a turisták, természetszeretők már a XIX. században felfedezték és azóta folyamatosan érkeznek ide még az ország legtávolabbi helyeiről is. A megnövekedett szállásigény miatt 1984-ben a Hódos-ér mellett egy épületet emeltek. Harminc év múltán ennek felújítása, bővítése, korszerűsítése már nem volt tovább halasztható.

h-1Ma már a megújult Hódoséri Vadász- és Vendégházban a földszinten 3, a tetőtérben 7 vendégszobát találunk. A konyhát is felújították,  hozzá étkező, társalgó is épült. Jelentős átalakuláson ment át a Vendégház környezete is: parkban és a bekötő út mentén korszerű Napelemes térvilágítást alakítottak ki.

h-5

h-4Rendbe hozták a bekötő utat, a hozzátartozó árkokat, átereszeket, a patakot keresztező gázlót, és a parkot védő kerítést is. A Hódoséri Vadász- és Vendégház avatásáról készült filmünket hamarosan láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO-TV csatornán!

h-6

www.hazaivadasz.hu