Az ECHO-TV csatorna ZÖLD VILÁG és HAZAI VADÁSZ / HAZAI ERDÉSZ műsorai a jövőben együttműködnek a magyar erdő- és vadgazdálkodás szélesebb körben történő megismerése érdekében! – 2017.10.12

Az ECHO-TV csatorna ZÖLD VILÁG című ismeretterjesztő műsora és a HAZAI VADÁSZ /HAZAI ERDÉSZ magazinja a jövőben rendszeresen együtt fog működni a magyar vad-  és erdőgazdálkodás eredményeinek, munkájának még szélesebb körben történő bemutatása érdekében. Az október 13-án, pénteken 18:30 órakor kezdődő ZÖLD VILÁG -ban a Gyulaj Zrt. területén zajló dámbarcogásról, és az egyre agresszívebben terjeszkedő bálványfáról szerezhetnek a Nézők új ismereteket.  Ezekkel a témákkal a HAZAI VADÁSZ / HAZAI ERDÉSZ foglalkozott már, de aktualitásuk miatt a ZÖLD VILÁG ismeretterjesztő műsorban az eddigiektől eltérő, és közérthetőbb formában kerülnek a Nézők elé!

Barcognak a dámok a gyulaji erdőkben

Már elkezdődött a dámszarvasok barcogása a gyulaji erdőkben. Erről, az eredményes vadgazdálkodásról, és a világ legjobb vadászterületeinek és azok kezelőinek kijáró Edmond Blanc Díjról kérdezték Gőbölös Pétert, a Gyulaj Zrt. vezérigazgatóját.

gyulaj

Harcoljunk a bálványfa ellen!

Az egyre nagyobb gondot okozó bálványfa terjedéséről, az ellene történő hathatós védekezésről és a Pilisi Parkerdő Zrt. Bajnai Erdészetében meghonosított eredményes technológiáról nyilatkozott Limp Tibor erdészmérnök, műszaki vezető.

limpt

ZÖLD VILÁG – Október 13-án, pénteken 18:30 órakor az ECHO TV csatornán!