Ajánló – HAZAI ERDÉSZ – 2017.10.07 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

“Erdőkezelés – a környezeti állapot megtartása, fejlesztése” – MEGOSZ Országos Találkozó Füzéren / VII. Erdészeti Nyílt Nap az Egererdő Zrt.-nél / Juhász-és pásztorkutyák CAC kiállítása a Bakonyerdő Zrt.-nél

Still0925_00046
“Erdőkezelés – a környezeti állapot megtartása, fejlesztése” – MEGOSZ Országos Találkozó Füzéren

Szeptember 23-án Füzéren tartotta meg idei nagyrendezvényét a MEGOSZ.  A rendezvényen többek között szó esett az erdőtörvény módosításáról, a környezet állapotáról és erdőkezelésről, ipari célú fás szárú ültetvények támogatásáról, valamint számos díjat és kitüntetést is átadtak.

Still1002_00000
VII. Erdészeti Nyílt Nap az Egererdő Zrt.-nél

Szeptember 5-én került sor az Egererdő Zrt. immár hagyományosnak számító VII. Erdészeti Nyílt Nap rendezvényére, ahol a társaság szakemberei az Érsekkert területén található standoknál közérthetően mutatták be az egri óvodások, általános iskolások és lakosok számára az erdei élővilágot, az erdész sokrétű munkáját és az erdőgazdaság tevékenységét.

Still0825_00000
Juhász-és pásztorkutyák CAC kiállítása a Bakonyerdő Zrt.-nél

A Bakonyerdő Zrt. és a Kelet – Magyarországi Ebtenyésztők Egyesülete 2017. augusztus 19-én Juhász- és Pásztorkutya CAC kiállítást és Puppy Show-t rendezett minden fajta baby és kölyök korú kutyák részére. A kiállítások helyszíne Devecserben a Bakonyerdő Zrt. Sárosfői Vadászháza volt. A kiállítás megrendezése már hagyományosnak számít Devecser város életében. Az első ilyen jellegű kiállítást 1999-ben rendezték, akkor még jóval kevesebb fajta volt nevezhető, mint a mai időkben.

Filmünket október 7-én, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu