Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.09.16 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

78. OMÉK-Sajtótájékoztató / XII. Nagybörzsönyi Magyar-Szlovák Vadásznap / 25. Országos Vadásznap Mezőberényben / “Gyakorlati apróvad-gazdálkodás” c. konferencia

Still0912_00000
78. OMÉK-Sajtótájékoztató

Magyarország ma már világszínvonalú, GMO-mentes mezőgazdasági termelésre képes; ezt mutatja be a két hét múlva Budapesten megnyíló 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) – mondta Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szeptember 6-án a fővárosban az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján, a Vajdahunyad várában.

Still0824_00019
XII. Nagybörzsönyi Magyar-Szlovák Vadásznap

Határon átnyúló, hagyományos rendezvény a vadászbarátság jegyében – nem csak vadászoknak
Az Országos Magyar Vadászkamara Megyei Területi Szervezetei ebben az esztendőben is szerveznek vadásznapokat, amelyek a nem vadászók felé nyitnak, ugyanakkor szakmai rendezvényként, családi programként és közösségépítő, baráti találkozóként is működnek.
Az immár 12. alkalommal megrendezett Nagybörzsönyi Magyar-Szlovák Vadásznap más vadásznapoktól eltérően nem csupán a magyar vadászati kultúra szolgálatát tűzte ki célul, hanem a szlovák magyar kapcsolat megerősítését is a vadászat terén. A rendezvényen mindkét ország vadászati vezetői képviseltették magukat, és szép számban jelentek meg a szlovák vadásztársadalom tagjai.

Still0907_00000
25. Országos Vadásznap Mezőberényben

Idén az ​​Országos Magyar Vadászkamara Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata rendezte meg a 25. Országos Vadásznapot a “finoman elbűvölő településen”.

Still0828_00001
“Gyakorlati apróvad-gazdálkodás” c. konferencia

Az Országos Magyar Vadászkamara Vadvédelmi és Vadgazdálkodási Bizottsága – a hagyományokat követve – 2017. augusztus 25-én vadgazdálkodási konferenciát szervezett “Gyakorlati apróvad-gazdálkodás” címmel Mezőberényben.
A konferencián bárki részt vehetett, akit érint és érdekelődik az apróvad gazdálkodás, és kíváncsi az évtizedes gyakorlati tapasztalatokra, az alkalmazott vadbiológiai kutatások eredményeire és a kereskedelem aktuális kihívásaira.

Műsorunkat 2017. szeptember 16-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!