II. Erdővarázs Családi Nap: zöldbe borult a Szabadság tér – Országos Sajtóközlemény

Budapest szívében, dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter ünnepélyes megnyitója és Révész Máriusz, a kerékpározásért és az aktív kikapcsolódás népszerűsítéséért felelős kormánybiztos köszöntője után, több száz iskolás gyermek élénk nyüzsgése közepette kezdődött meg a II. Erdővarázs Családi Nap, ahol az állami erdőgazdaságok két napon keresztül a vadregényes magyar erdők értékeit és az erdészek izgalmas munkáját mutatják be

erdovarazs_002 erdovarazs_003 erdovarazs_004 erdovarazs_006

A sokszínű ismeretterjesztő programok, interaktív bemutatók és foglalkozások mellett a kétnapos rendezvényen a tavalyinál gazdagabb koncertkínálat várja a látogatókat: pénteken a Budapest Bárból és a Specko Jednóból is ismert Rutkai Bori saját zenekarával, a Rutkai Bori Bandával érkezik, valamint a szájharmonika virtuóz Ferenczi György az Első Pesti Rackákkal ad lendületes koncertet, míg szombat este a Góbé zenekar ad újabb löketet a magyar népzenének.

A gyermekeket ezen túl még a Csörömpölők és a Kiskalász zenekar koncertjei, a Budakeszi Vadaspark exkluzív Állatijó Bemutatója, valamint utca- és bábszínház is várja.

A rendezvény látogatása, illetve a kiegészítő programokon és a koncerteken való részvétel ingyenes!

Forrás: FM

Film: Hazai Erdész

A tavalyi rendezvényről készült filmünket itt tekinthetik meg:

Műsorunkat 2017. szeptember 23-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!