25. Országos Vadásznap Mezőberényben_Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ünnepi beszéde és kitüntetése_2017.08.25

Az Országos Magyar Vadászkamara és a Békés Megyei Területi Szervezete, a Mezőberényi Vadásztársaság és Mezőberény Város Önkormányzata a “finoman elbűvölő településen”, 2017. augusztus 26-án rendezte meg a jubileumi 25. Országos Vadásznapot

A Magyar Természeti-Vadászati Örökségért Érdemkeresztet Semjén Zsoltnak Koncz Gábor színművész adta át. Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke az elmúlt időszak vadászati szempontból legfontosabb eredményeit vette lajstromba.

Az Országos Vadásznap programjai között új vadászok eskütétele, fegyver- és íjász bemutatók, solymász- és kutyabemutató, kézműves vásár, játszóház, kürtbemutató, kiállítás és egész napos kulturális program várta a látogatókat a városközpontban található Városi Ligetben és környékén. Az esemény egyik fő programja a helyszínen megrendezésre kerülő koronglövészet, illetve a vadételek főzőversenye voltak.

Műsorunkat 2017. szeptember 16-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!