A Bakonyerdő Zrt. két Magyar Termék nagydíjat is átvehetett az Országházban!_2017.09.05

A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írta ki és valósította meg az ötletgazda INDUSTORG – VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Nádudvari Élelmiszer Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a Profession Cert Kft., a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága,a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kiemelt szakmai támogatásával, a Közbeszerzési Hatóság, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakmai támogatásával

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa az első pályázat meghirdetése óta, azt tartja szem előtt, hogy a kreatív és ügyes munkavállalók jelentik a növekedés lehetőségét és ők biztosíthatják a foglalkozás valódi bővülését. A Magyar Termék Nagydíj minőségtanúsító védjegyek odaítélésével évről-évre elismerik azokat a hazai vállalkozásokat,amelyek munkájuk során nem csak a jóra, hanem a kiválóra törekedve alkotásaikkal,eredményeikkel bizonyítják a magyar elme és kreativitás nagyszerűségét.

MTN átadó 2

A Pályázat eredményhirdetése mindig széles nyilvánosság előtt, ünnepélyes keretek között történt az Országház Felsőházi Termében, melyen a Bakonyerdő Zrt. két Magyar Termék Nagydíjat is átvehetett.

A Bakonyerdő Zrt. egy faipari feldolgozással integrált vállalkozás, amely a társadalom, a tulajdonos, a dolgozói, és üzleti partnerei elvárásának eleget téve és javát szolgálva gondoskodik a kezelésében lévő erdővagyon szakszerű használatáról, védelméről,gyarapításáról és gazdasági hasznosításáról, úgy hogy mindeközben azonosul a társadalom erdővel szemben támasztott közjóléti igényeivel is.

BEFAG készparketta – Természetesen fából „Natúr kész olajos“ termékcsalád

Parkettagyárunk világszínvonalú terméket állít elő, meghatározó szereplő a közép-európai gyártók között.Természetes olajjal történő felületkezelési eljárás, olyan természetes megjelenést kölcsönöz a fának, amely kiemeli annak rajzolatát és erezetét. Az olaj behatol, a faanyagpórusai közé ez által nem csak a burkolat felületét védi, hanem még ellenállóbbá teszi a parkettát. A BEFAG Parkettagyár által használt olaj nagy százalékban növényi olajokat,természetes ásványokat, valamint természetes gyantákat tartalmaz.

A parketta ez által víztaszítóvá, csúszásmentessé kellemes tapintásúvá és erőteljesen strapabíróvá válik.Nagyon fontos tényező, hogy az olaj nem akadályozza meg a faanyag pára áteresztőképességét, ami nem csupán az egészség, de a padló élettartamának szempontjából is fontos.

BefagBergen1savos2017

Tanulni a természetről a természettől a Bakonyerdőnél

Amit hallok –elfelejtem, Amit látok-megismerem, Amit csinálok-megtanulom.A Természettel való együttélésre nevelés célja, hogy természetes környezetben,gyakorlati tapasztalatszerzés és megfigyelés során új ismereteket szerezzenek a gyerekekés a felnőttek egyaránt.

A Bakonyerdőnél a Természet Háza Látógatóközpont a Balaton-felvidéki Erdészeti Erdei Iskola a Bakonyi Kisbetyár Erdészeti Erdei Iskola az Esterházy Erdészeti Erdei Iskola a Festetics Imre Állatpark és a Koloska-völgyi Vadaspark olyan oktatási nevelési program alkalmazását tartja fontosnak, amely a területén fellelhető természeti kultúrtörténeti értékek, közjóléti objektumok, turisztikai létesítmények bemutatását, szerepének hangsúlyozását, védelmét vállalja fel.Természetesen ezen értékek megőrzése, a létesítmények folyamatos fenntartása teszi lehetővé, hogy az erdőben olyan kulturált környezetet hozzanak létre, amely a természetjárókat is szolgálja.

„Bakonyerdő Zrt.– Mindenünk a természet!“

erdei iskola

Forrás: http://www.bakonyerdo.hu

Filmek: Hazai Erdész