Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.09.02 – szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Jubileumi Vadásznap Alapon / V. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút / Zalai Vadászati Évadnyitó / Tallózás a Nimród Vadászújság szeptemberi számában

Still0822_00017

Jubileumi Vadásznap Alapon

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei Területi Szervezete, a Fejér megyei Vadgazdálkodók Szövetsége és a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság szervezésében augusztus 12-én, Alapon került megrendezésre a megye vadászainak éves seregszemléje.
A trófeabemutató mellett koronglövő bajnokság, íjászat, vadászhintózás és kézműves kirakodó vásár várta az érdeklődőket.

Still0822_00013
V. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút

A Koloska-völgy adott otthont a V. Balatoni Csillagösvény Missziós Körút egyik állomásának, ahol Böjte Csaba ferences szerzetes szentmisét celebrált a Marosszéki Kodály Zoltán Gyermekkar és dévai gyerekek közreműködésével. 2017. július 20-án Böjte Csaba atya felszentelte a Koloska-völgyben azt a Gyermek Jézus kegyhelyet, melynek gondolata a tavalyi szentmise alkalmából fogalmazódott meg benne. A Bakonyerdő Zrt. kedves kötelességének érezte, hogy méltó helyet találjon a szobornak.

Still0828_00010

Zalai Vadászati Évadnyitó

A Zala Megyei Vadászszövetség, az OMVK Zala Megyei Területi Szervezete és a Zalaerdő Zrt. idén is megrendezte a Zalai Vadászati Évadnyitót a Sohollári-völgyben. Az ünnepélyes megnyitón köszöntőt mondott Rosta Gyula, a ZALAERDŐ Zrt. vezérigazgatója, majd Hét Vezér Emlékhely koszorúzása és megemlékezés következett a Vadászok Emlékfájánál.

QR-2
Tallózás a Nimród Vadászújság szeptemberi számában

A NIMRÓD Vadászújság és a HAZAI VADÁSZ együttműködésének újabb mérföldköveként a szeptember 2-i adás NIMRÓD Percek blokkjában a Nézők, Olvasók megismerhetik a legfrissebb, szeptemberi NIMRÓD Vadászújság cikkeit, témáit!
A szeptemberi szám több cikkénél feltüntetett QR kóddal az aktuális cikk témájáról készült HAZAI VADÁSZ kisfilmet is gyorsan, könnyedén megnézhetik az Olvasók okostelefonnal!

Műsorunkat 2017. szeptember 02-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!