Ajánló – HAZAI ERDÉSZ – 2017.07.08– szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Felavatták a Soproni Parkerdő Erdei Tornapályáját / V. Husqvarna Országos Fakitermelő Verseny / “FM Kupa” Erdőgazdaságok közötti Lövészverseny Sorozat

torna10
Felavatták a Soproni Parkerdő erdei tornapályáját

Az 1971-ben – az országban elsőként – megépült pálya a felújítás során egész évben működő éjszakai világítást, és új fitnesz eszközöket kapott.
Meggyőződésem, hogy a mai, urbanizálódott és a természetes környezetétől mindinkább elszakadó ember számára az erdő rendkívül fontos, pótolhatatlan – hangsúlyozta avatóbeszédében Gulyás Andrea, a Földművelésügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.

4_Husqvarna_Fakitermelő_Verseny_353_web
V. Husqvarna Országos Fakitermelő Verseny

Az előző évek nagy sikerére való tekintettel idén immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a V. Husqvarna Országos Fakitermelő Verseny a Husqvarna Magyarország Kft. és a Mecsekerdő Zrt. szervezésében.
A versenyen a Husqvarna szakkereskedők által delegált 3 fős csapatok indultak, emellett a katasztrófavédelem, az állami és az önkéntes tűzoltók is több csapatban képviseltették magukat.

2

“FM Kupa” Erdőgazdaságok közötti Lövészverseny Sorozat

2017. június 16-án a Magyarországi Vadászlövészek Egyletével együttműködve került megrendezésre az Erdőgazdaságok Közötti Lövészverseny Sorozat „FM kupa” fordulója Sarlóspusztán, amely Országos Bajnokság (OB) is volt egyben.
Az „FM kupa” forduló szervezését és lebonyolítását – 2015 után második alkalommal – a Mecsekerdő Zrt. vállalta.

Műsorunkat 2017. július 8-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink Hazai Erdész TV Magazinunkban, az ECHO TV csatornán!