Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.05.27– szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Nehezített vércsapa verseny és tenyészszemle Pörbölyön / XI. Nemzetközi Gömöri Vadásznap / I. Fejér megyei Sportvadász Nyílt Nap és Hivatásos Vadász Szakmai Nap

Still0518_00034
Nehezített vércsapa verseny és tenyészszemle Pörbölyön

Ez év május 14-én is lebonyolításra került a Nehezített Mesterséges Vércsapa verseny és tenyészszemle a Magyar Véreb Egylet, a Magyar Vizsla Klub Egyesület és a Gemenc Zrt. rendezésében .
A versenyre minden törzskönyvezett hannoveri-, bajor hegyi véreb gazdája nevezhetett, amely elővizsgát tett. Az induló létszám maximum 6 fő volt, ezért az előírt feltételeknek megfelelő első hat jelentkező kapott lehetőséget.

2_Gömöri Vadásznap

XI. Nemzetközi Gömöri Vadásznap

Az Észak-magyarországi Vadászszövetség, az OMVK BAZ Megyei Területi Szervezete, Putnok Város Önkormányzata és a Sajó-Rima Eurorégió Vadásztagozata május 13-án XI. Nemzetközi Gömöri Vadásznapot szervezett Putnokon.

A látogatókat egész napos programok, többek között ifjú vadászok fogadalomtétele, kitüntetések átadása, fogathajtó verseny, vadétel főzőverseny, trófeakiállítás, festménykiállítás, solymászbemutató, gyermekfoglalkozások várták.

3_OMVK

I. Fejér megyei Sportvadász Nyílt Nap és Hivatásos Vadász Szakmai Nap

Hagyományteremtő szándékkal útjára indított konferencia-sorozat I. rendezvényére több mint 160 érdeklődő érkezett a Kápolnásnyéki Eseményközpontba. A OMVK Fejér Megyei Területi Szervezete és a Magyar VADÁSZLAP közösen szervezte, szakmai ismeretterjesztő céllal.

Műsorunkat 2017. május 27-én, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!