Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.05.13– szombat 12:30 óra – ECHO-TV

Vadászati Kulturális Nap a Budakeszi Vadasparkban / VADÁSZTEA Percek Marghescu Tamással / “Széchényiek Sárpentelén” tudományos konferencia / A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kapta a CIC Edmond Blanc Díjat 2017-ben

Still0430_00008Vadászati Kulturális Nap a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark április 29-én, a Vadászati Kulturális Egyesülettel karöltve mutatta be az érdeklődőknek vadászat és ember évezredekre visszanyúló kapcsolatát, az irodalmi hagyományokkal, valamint a magyar kutyafajták és a solymászat legérdekesebb titkaival együtt
A Vadászati Kulturális Napon, a környezeti nevelés és a játszva tanulás jegyében, a kisebbek izgalmas vetélkedőn vehettek részt: a nagyvadaknál található egyes állomásokat körbejárva vadászattal kapcsolatos totót lehetett kitölteni.

 

Still0507_00001VADÁSZTEA Percek Marghescu Tamással

A CIC (Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács) 64. Közgyűlését és Nemzetközi Újságírói Szimpóziumot tartott április végén a svájci Montreuxban. Marghescu Tamással, a Nemzetközi Vadvédelmi Tanács vezérigazgatójával a vadászat és a kommunikáció kapcsolatáról, a média szerepéről és a Gyulaj Zrt.-nek átadott Edmond Blanc Díjról beszélgettünk a VADÁSZTEA Percekben.

 

Still0507_00007“Széchényiek Sárpentelén” tudományos konferencia

A Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltára és a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. közös szervezésében április 25-én “Széchényiek Sárpentelén” tudományos konferenciát tartottak Székesfehérváron, az MNL Fejér Megyei Levéltárában.

 

Still0507_00005Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nyerte a CIC Edmond Blanc Díját 2017-ben

A világ legkiválóbb vadászterületeiből válogatva az 1928-ban alapított CIC évente egy területet választ ki, odaítélve az adott területnek az Edmond Blanc Díjat, elismerve annak vadászati eredményeit és gazdálkodását.
Idén a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. vehette át a világszervezet Edmond Blanc Díját, melyre méltán lehet büszke minden magyar vadász- és természetkedvelő ember.
Az Edmond Blanc díjat személyesen George Aman, a CIC Elnöke adta át Gőbölös Péternek, a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójának. A bizottság döntése alapján a világszervezet tekintete egy kiváló, magyar vadászterületre irányultak, reményeink szerint ezzel is segítve, hogy a megrendezésre kerülő 2021-es Budapesti Vadászati Világkiállítás hátországát tovább erősítse.

Műsoridőpont változás!

Műsorunkat 2017. május 13-án, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!