Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.04.29– szombat 17:00 óra – ECHO-TV

Gróf Széchenyi Zsigmond halálának 50. évfordulójára rendezett megemlékezés / CACT Nehezített Vércsapa Verseny és XI. Varsány Vándor Kupa / OMVK Küldött Közgyűlése

 Still0424_00006

Gróf Széchenyi Zsigmond halálának 50. évfordulójára rendezett megemlékezés

Április 22-én Sárpentelén került sor a Gróf Széchenyi Zsigmond halálának 50. évfordulójára rendezett megemlékezésre a Szent Kereszt Felmagasztalása templom sírkertjében és a mellette lévő „Holfelder-ház” udvarán. A rendezvényen beszédet mondott Ugron Ákos Gábor állami földekért felelős helyettes államtitkár és és L. Simon László országgyűlési képviselő. A díszvendég Gróf Széchenyi Zsigmondné, Mangi néni volt.

Still0413_00000

CACT Nehezített Vércsapa Verseny és XI. Varsány Vándor Kupa

A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub szervezésében 2017. április 9-én CACT Nehezített Vércsapa Verseny és XI. Varsány Vándor Kupa került megrendezésre a SEFAG Zrt. Vörösalma Vadászházánál. A versenyre jelentkezhetett minden, az FCI által elismert származási lappal rendelkező, bármilyen vadászkutya fajtájú kutya (FCI V. – VI. – VII. – VIII. fcs), előzetes más vizsga, illetve életkor megkötése nélkül.

3_OMVK

OMVK Küldött Közgyűlése

2017. április 20-án Tatán rendezték meg az OMVK Küldött Közgyűlését, amelyen a 2016. évi gazdálkodás értékelése, és az alapszabály módosítása mellett jelentős szó esett a 2017 évben érzékelhető pozitív változásokról is. „Jó dolog, hogy a korábbi évekhez képest az idén a Kamara több forráshoz jutott, és így sokkal jobbak lesznek az anyagi feltételek. De ez felelősséggel is jár! Ezeket a forrásokat egyrészt a tagság, másrészt az egész magyar vadgazdálkodás érdekében kell hatékonyan felhasználnunk. Úgy, hogy konkrét eredményeket tudjunk felmutatni, egyértelmű, tiszta, mindenki számára megismerhető körülmények között bonyolódjon a források felhasználása. Az alapszabály módosítása döntően ezt a célt szolgálta.” – Dr. Jámbor László elnök, OMVK.

Műsorunkat 2017. április 29-én, szombaton 17:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/musor/2672/Hazai_erdesz

http://www.echotv.hu/musor/378/Hazai_vadasz