Interjú Szalay László vezérigazgatóval a közelítőgép bemutatón – 2017. 03. 22.

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. mindig is fontosnak tartotta az erdei munkavégzéshez szükséges gépesítési kutatásokban való együttműködést

Annak érdekében, hogy a munkavégzés a szakmai elveknek legjobban megfelelve történjen, a kíméletes közelítés és ennek a minél alacsonyabb szintű költségigénye egy jogos elvárás a közelítőgépekkel kapcsolatban. Ezért március 22-én a társaság a Soproni Egyetem Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet és az ERFARET Erdő- és Fahasznosítási Tudásközpont Nonprofit Kft. együttműködésével terepi bemutatót szervezett, ahol a Bagodi Mezőgép Kft. által legyártott elektromos erdészeti közelítőgépet (EEK02) mutatták be az érdeklődőknek.

Annak érdekében, hogy a munkavégzés a szakmai elveknek legjobban megfelelve történjen, a kíméletes közelítés és ennek a minél alacsonyabb szintű költségigénye egy jogos elvárás a közelítőgépekkel kapcsolatban. Ezért március 22-én a társaság a Soproni Egyetem Erdészeti-műszaki és Környezettechnikai Intézet együttműködésével terepi bemutatót szervezett, ahol a Bagodi Mezőgép Kft. által legyártott elektromos erdészeti közelítőgépet (EEK02) mutatták be az érdeklődőknek.

Műsorunkat 2017. április 8-án, szombaton 17:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!