Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2017.03.04 – szombat 17:00 óra – ECHO-TV

28. KASZÓ KUPA – Országos Véreb Fővizsga / VADÁSZTEA Percek Szabó Péterrel, a Budakeszi Vadaspark igazgatójával

Still0227_00075

28. KASZÓ KUPA – Országos Véreb Fővizsga

2017. február 25 – 26 között már 28. alkalommal rendezték meg a KASZÓ KUPA – Országos Véreb Fővizsgát, a Magyar Véreb Egylet idei legrangosabb versenyét. A munkák kidolgozásának napjain kitűnő, tavaszi idő fogadta a versenyzőket és az érdeklődők népes táborát. Az idei megmérettetés helyezettjei: I. helyezett: Klinkó Nándor, Bács-Csongrád-Szolnok megyei körzet, Ricsika-Erdei Apacs, II. helyezett: Perjési Balázs, Vas megyei körzet, Rábaparti Nyomkereső Arany, III. helyezett: Pál János, Bács-Csongrád-Szolnok megyei körzet, Blood Hann Bay Emily.

Still0227_00077VADÁSZTEA Percek Szabó Péterrel, a Budakeszi Vadaspark igazgatójával

A tudatos programtervezés és a számtalan új fejlesztés meghozta a várt eredményeket. A Budakeszi Vadasparkban 2016 során sem telt el szinte egyetlen hétvége sem kiemelt program, tematikus szakvezetés, vagy épp látványetetések és különböző, kisebb-nagyobb állatokat bemutató előadások nélkül. A Budakeszi Vadaspark természetességre alapozott hitvallása számtalan interaktív foglalkozásban, az állatokkal való testközeli találkozásban érhető tetten, ahogy arra is komoly hangsúlyt fektetnek, hogy a városból érkező látogatók a környezettudatosság, a környezetvédelem és a természetes ökoszisztéma iránti tisztelet birtokában távozzanak egy-egy jól sikerült nap után Budakesziről. Szabó Péterrel a Budakeszi Vadaspark igazgatójával a tavaly elért látogatórekordról, elismerésekről, környezeti nevelésről beszélgettünk egy csésze VADÁSZTEA mellett.

A 28. KASZÓ-KUPA-ról forgatott filmünket 2017. március 04-én, szombaton 17 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu