Ajánló – HAZAI ERDÉSZ – 2017.01.07 – szombat 17:00 óra – ECHO-TV

A 2016-os év értékelése Ugron Ákos Gábor helyettes államtitkártól, FM/Őszi túra a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeténél/Jogi Konferencia a KEFAG Zrt.-nél

1_Ugron Akos Gabor
A 2016-os év értékelése Ugron Ákos Gábor helyettes államtitkártól, FM

A vad- és az erdőgazdálkodó társadalom életében számos olyan történés következett be az elmúlt év során, amelyet érdemes felidézni, kielemezni. Erre az évértékelésre kértük fel Ugron Ákos Gábort, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős helyettes államtitkárát.

2_Sutto oszi tura
Őszi túra a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeténél

November 19-én őszi kirándulást szerveztek a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Süttői Erdészeténél. A túra öt állomásból állt: kultúrtörténeti bemutatót tartottak a Czermann háznál és Bikolpusztán, azt erdészeti és vadgazdálkodási bemutató követte, majd a szágódói vadászház történetével ismerkedhettek meg a kirándulók, legvégül pedig megtekinthették a „Péliföldszentkereszti zarándokút” mentén található katolikus megállóhelyet. A túra folyamán juhsajt kóstolóval, vadpástétommal, töpörtyűvel, töpörtyűkrémes kenyérrel, és forró itallal kínálták a résztvevőket.

3_KEFAG Jogi konferencia
Jogi Konferencia a KEFAG Zrt.-nél

November 23-án Jogi Konferenciát tartottak a KEFAG Zrt.-nél, melyen többek között az erdőtörvénnyel, erdőstratégiával, erdészeti jogalkalmazással, fenntartható erdőgazdálkodással kapcsolatos előadásokat hallgathattak meg a résztvevők.

Műsorunkat január 7-én, szombaton 17:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Idén új, még kedvezőbb időpontban jelentkezik a HAZAI VADÁSZ – HAZAI ERDÉSZ TV Magazin: minden héten szombaton 17 órakor várjuk Nézőinket az ECHO-TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu
www.facebook.com/fhmag
http://www.idokep.hu/erdomezo
www.facebook.com/echotelevizio
http://echotv.hu/hazai-vadasz