Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2016.11.26 – szombat 17:30 óra – ECHO-TV

Göcsej Kupa Vadász-Lövész Verseny a Zalaerdő Zrt. Sohollári lőterén/Országos CACT Vizsla Főversenyt rendeztek Soponyán/VADÁSZTEA Percek Tóth Kálmánnal

1_Gocsej Kupa
Göcsej Kupa Vadász-Lövész Verseny a Zalaerdő Zrt. Sohollári lőterén

Az OMVK Zala megyei Területi Szervezete, a Zala megyei Vadásztársaságok, Vadgazdálkodók és Vadászok Szövetsége, valamint a Zalaerdő Zrt. október 15-én Göcsej Kupa Vadász-Lövész versenyt rendezett a Zalaerdő Zrt. Sohollári versenyén, amely egyben pályaavató verseny is volt.
A fegyvertartási engedéllyel rendelkező, egyéni és 3 fős csapatban indult versenyzők korongvadászat és gyorsított korongvadászat versenyszámokban próbálhatták ki magukat, mindkét esetben 25 korongra. Az értékelés a sportlövészet szabályai szerint, az egyéni és csapat helyezések eldöntése és az összesített eredmények alapján történt.

3_Soponya
Országos CACT Vizsla Főversenyt rendeztek Soponyán

Az Országos Magyar Vadászkamara a vizsla fajták tartásának és vadászatra való kiképzésének, használatának ösztönzésére, legfőképpen a hagyományos vizslás vadászat sokszínűségének és kultúrájának népszerűsítése érdekében rendezte meg az újkori Országos Vizsla Főversenyt, amelyre 2016. október 15-16-án került sor, a VADEX Mezőföldi Zrt. Soponyai Ökoturisztikai Központjának területén.
“Soponya mindig is a kiváló vízivadas és fácános vadászatairól, felkészült szakszemélyzetéről és a nagyszerű kutyák munkájáról volt ismert.” – mondta Dr. Bitay Márton Örs államtitkár a verseny megnyitóján.

2_Toth Kalman
VADÁSZTEA Percek Tóth Kálmánnal

VADÁSZTEA Percek sorozatunkban Tóth Kálmánnal, mindenki “Kálmán Bácsijával” beszélgettünk, aki 2007-ben mert nagyot álmodni, hiszen a lepusztult romokból saját költségén újjáépíttette a ludasszállási Szent Hubertusz kápolnát. A nagylelkű és mindenki által tisztelt vadászt arról kérdeztük, hogy ki által érintette meg a vadászat szelleme, mit jelent számára a minden évben megrendezett Ludasszállási Vadásznap és mit üzenne a fiatal vadásznemzedéknek.

Műsorunkat november 26-án, szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz