Magyar fejlesztésű műszerrel vizsgálják a fővárosi Múzeumkert fáit – 2016.10.24

Ócsvári Gábor erdészmérnök a magyar fejlesztésű, Fakopp elnevezésű, a fa terhelhetőségének vizsgálatára szolgáló akusztikus tomográffal végzett mérés eredményét mutatja egy számítógépen a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2016. október 24-én. A vizsgálatokat a Múzeumkert helyreállítását célzó projekt keretében végzik.

Budapest, 2016. október 24. Ócsvári Gábor erdészmérnök a magyar fejlesztésû, Fakopp elnevezésû, a fa terhelhetõségének vizsgálatára szolgáló akusztikus tomográffal végzett mérés eredményét mutatja egy számítógépen a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2016. október 24-én. A vizsgálatokat a Múzeumkert helyreállítását célzó projekt keretében végzik. MTI Fotó: Kovács Tamás

Budapest, 2016. október 24.
Ócsvári Gábor erdészmérnök a magyar fejlesztésû, Fakopp elnevezésû, a fa terhelhetõségének vizsgálatára szolgáló akusztikus tomográffal végzett mérés eredményét mutatja egy számítógépen a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2016. október 24-én. A vizsgálatokat a Múzeumkert helyreállítását célzó projekt keretében végzik.
MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI, Fotó: Kovács Tamás