HAZAI ERDÉSZ / VADÁSZ adások – ECHO-TV 2016.09.27-10.01

  • szeptember 27. kedd                             – 05:35 óra – Ismétlés – HAZAI ERDÉSZ – 09.25-i adás
  • szeptember 28. szerda                          – 01:10 óra – Ismétlés – HAZAI ERDÉSZ – 09.25-i adás
  • szeptember 29. csütörtök                     – 11:00 óra – Ismétlés – HAZAI ERDÉSZ – 09.25-i adás
  • október 01. szombat                             – 17:30 óra – Premier – HAZAI VADÁSZ

A HAZAI VADÁSZ TV Magazin október 01-i premier adásának tartalmából:

SzenrgotthárdVas Megyei Vadásznap Szentgotthárdon

Szeptember negyedikén tartották meg a Vas Megyei Vadásznapot az OMVK Vas Megyei Területi Szervezete, a Vasi Vadgazdálkodók Védegylete, a Szombathelyi Erdészeti Zrt., valamint Szentgotthárd Város szervezésében. A Hubertus mise celebrálását követően sor került az ifjú vadászok fogadalomtételére, kitüntetések, elismerések átadására. Az érdeklődőket színes programok fogadták: trófea-, festmény-, gyermekrajz kiállítás, színpadi műsorok.

Tóth CsabaVADÁSZTEA Percek Tóth Csabával PhD., a keszthelyi Vadászati Múzeum igazgatójával

Egy vadászati múzeum alapvető feladata egy olyan szellemiséget, – amelyet Keszthelyen a Festeticsek képviseltek – méltóképpen átadni és megőrizni”. VADÁSZTEA Percek sorozatunkban ezúttal Tóth Csabával PhD. a keszthelyi Vadászati Múzeum igazgatójával beszélgettünk, aki többek között mesélt a szakmai múltjáról, a múzeum céltörekvéséről és a 2021-es Vadászati Világkiállítás terveiről.

GödöllőIX. Gödöllői Vadásznap

Gazdag programkínálat várta a vadászat különleges világába bepillantani vágyókat a IX. Gödöllői Vadásznapon. A látogatókat Erzsébet királyné köszöntötte, majd vadételek főzőversenye, gasztro-kulturális előadások, agarászat, solymászat és még számos színes program várta a családokat.

TiszakécskeXXIV. Bács-Kiskun Megyei Szent Hubertusz Vadásznap Tiszakécskén

A megye vadászat és horgászat szép hagyománnyá nemesedett ünnepét idén már XXIV. alkalommal rendezte meg az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete és a Bács-Kiskun megyei Vadászszövetség a Bács-Kiskun megyei Horgászszövetséggel karöltve. Az elmúlt 23 év során az ország legnagyobb megyéjében számos helyszín adott már otthont a rendezvénynek, amelyet nagy érdeklődés mellett bonyolítottak le a szervezők. Az idén nem is akármilyen gímbikával örvendeztette meg a szervezőket Diana, hiszen az ebben az évben elejtett szarvasbika trófeatömege 14,65 dkg. 256,22 pontszámával a 2016-os év eddigi legnagyobb pontszámot elért szarvasbikájának számít.

Műsorunkat október 1-jén, szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz