Fogási napló – Tisza-tó – 2016. augusztus – 3

 p-1

16 kg-os ponty a nánai folyószakaszról

Gigor Sándor facebook üzenetben osztotta meg velünk legutóbbi Tisza-tavi fogását. Augusztus 21-én reggel 8 órakor esős időben horgászott a folyó tiszanánai szakaszán, amikor a képen látható hal erős kapással jelentkezett. A gyönyörű ponty a mérésnél 16100 grammnak, 85 cm hosszúnak és 75 cm kerületűnek (magasságúnak) bizonyult. Gratulálunk!

s-2 Első süllőm

Pusztai Gergely Maklárról érkezett szüleivel a Tisza-tóhoz. A sarudi partszakaszon egy szép hal reményében dobta be szerelékét 2016. augusztus 20-án. Nem kellett sokat várnia a fogásra, ugyanis halászati őrünk ottjártakor boldogan újságolta el, hogy élete első süllőjét (2kg) sikerült megfognia. Gratulálunk és további nagy fogásokat kívánunk!

p-310-es ponty Poroszlóról

Stibi Attila tiszaszentimrei horgász izgalmas pecát tudhat maga mögött. Az elmúlt hét végén Poroszló térségében pontyozott, és aznapi legszebb halát munkatársunknak is megmutatta. A 10 kg-os pontyot reggel 7 órakor vaníliás kukoricával csalta horogra, majd negyedórás fárasztás után sikerült szákba terelnie. Ezen a napon még egy ettől nagyobb halat sikerült akasztania, de a szákolás előtti pillanatokban a tükrös ponty nyerte a horgász-zsákmány párharcot.

Gratulálunk, és természetesen ez a fogás is részt vesz az év végi Tisza-tavi területi jegy sorsoláson!

( forrás: http://www.sporthorgasz.eu )