Jó fogások: HAZAI Vadételek – Kardosfán – Csokiszuflé készítése – 2016.04.30-i adás

Jó fogások – HAZAI Vadételek címmel indítjuk útnak a HAZAI VADÁSZ vadgasztronómiai sorozatát. Vadászházak, és erdei szálláshelyek konyháit látogatjuk meg, és bemutatjuk hogyan készülnek az ismert és a titkos receptek alapján a magyar vadételek. Kardosfa, a hajdani Esterházy erdészlak, majd vadászház a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. egyik, a Zselici dombvidék 8.300 ha nagyságú vadászterületén, a Zselici Tájvédelmi Körzetben, Kaposvártól 20 km-re található. A rendkívül szép és nyugodt természeti környezeti adottságú három csillagos Hotel Kardosfa nemcsak a vadászok célpontja, hanem az igényes szállást, és a különleges gasztronómiai élvezeteket kedvelő  természetszerető túrázóké. is. Németh Krisztián konyhafőnök és csapata be is bizonyította, hogy miért érdemes egy 3 fogásos ebédre betérni hozzájuk.