HAZAI VADÁSZ TV Magazin – 2016.02.28-i adás

Aláírták az erdőgazdaságok vezérigazgatói a vagyonkezelői szerződéseket / Ismét nagy siker volt a FEHOVA! – Összefoglaló – I. rész

2

Aláírták az erdőgazdaságok vezérigazgatói a vagyonkezelői szerződéseket

2016.02.15-én a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác termében a 22 erdőgazdasági társaság vezérigazgatója aláírta a Nemzeti Földalapkezelő szervezettel megkötött vagyonkezelői szerződést. Az aláírási aktust megelőzően Fazekas Sándor miniszter arra hívta fel a figyelmet, hogy olyan szerződés aláírására kerül sor, amely alapvetően meghatározza az FM és az erdőgazdasági társaságok együttműködését. Erre a vagyonkezelői szerződésre húsz évet kellett várni – emlékeztetett a miniszter. – A szerződések 47 ezer ingatlanra vonatkoznak és 665 ezer hektár állami területet érintenek. A miniszter reményét fejezte ki, hogy ezek után más adminisztratív akadályt is eredményesen el fognak tudni hárítani.

FEHOVA 2016

Ismét nagy siker volt a FEHOVA

Tizenkét ország kétszázhetven kiállítója vett részt a 23. FeHoVa-n, Kelet-Közép-Európa legnagyobb vadász- és horgászkiállításán. A február 18-21.között megrendezett eseményre, valamint a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-ra idén is a legjelentősebb hazai és külföldi kiállítók jöttek el. Az idei kiállítás és vásár a várakozásoknak megfelelően ismét rengeteg nézőt vonzott, több mint 60 ezren látogattak ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba.

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz