Műsorajánló – HAZAI VADÁSZ – 2016.01.23 – Szombat 17:30 óra – ECHO-TV

A Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Fenyves-tavat ismerhetik meg Nézőink!

kép-1

A HAZAI VADÁSZ / HORGÁSZ stábja 2014 nyarán forgatott Erdei Attilával és Ambrus Tiborral a Bakony lábánál elterülő, festőien szép Fenyves-tavon. Erről a jó hangulatú és világszínvonalú horgászatról kétrészes filmet készítettünk, melyből az első részt 2014-ben láthatták Nézőink!

kép-4

Az élet úgy hozta, hogy a “haldúsabbat”, a másodikat most tudjuk műsorra tűzni,  2016. január 23-án, szombaton 17:30 órakor kerül adásba! Egy olyan Magyarországon egyedülálló karsztvizes tavon horgásztak világbajnokaink, amely a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. erdészei munkájának köszönhetően hazánk egyik legszebb horgászvize!

kép-2

A korábban elhanyagolt – alapvetően fantasztikus adottságokkal rendelkező! – karsztvizes tó az új vízkezelő, a VERGA Zrt. tervei és hatalmas munkája következtében Magyarországon teljesen egyedülállóan magas színvonalú horgászvízzé alakult át. A tó teljesen körbejárható lett az erdőben, így bepillantást nyerhetünk szinte minden zugába, felfedezve annak titkait!

kép-5

Filmünket 2016. január 23-án szombaton 17:30 órakor láthatják Nézőink, a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO-TV csatornán!

www.fhmag.hu

https://www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

https://hu-hu.facebook.com/echotelevizio

http://www.echotv.hu/video/109512/20151220_Hazai_vadasz