FELHÍVÁS – CIC Nemzetközi Trófeabírálatra

Tisztelt Vadásztárs!

Örömmel értesítem, hogy a CIC Központi Iroda nemzetközi trófeabírálatot tart 2016. február 17-én. A trófeabírálat lehetőséget nyújt a CIC Nemzetközi Aranyérem igénylésére, melyhez az alábbi feltételek szükségesek:

• A trófeát szabad területen ejtették el (zárt kertből származó trófeák kizárásra kerülnek)
• A trófea teljes koponyával jelenik meg a bírálaton
• A trófea kikészítése óta legalább 90 naptári nap telt el
• A trófeabírálat eredménye a CIC által meghatározott és alkalmazott aranyéremhatárokra, illetve azok fölé esik

A trófeabírálat helye: CIC Központi Iroda, Budakeszi, Telki út hrsz: 0178/9 (a Pilisi Parkerdő Budakeszi Erdészetének is otthont adó épületben).

c-6

A trófeabírálat díja: 6.000 HUF/trófea, mely összeg a trófea regisztrálásakor, a helyszínen fizetendő. Ez az összeg tartalmazza a trófea bírálatát és a trófea bírálati eredmény regisztrációját a CIC Trófea Bírálati Adatbázisában.
A CIC Nemzetközi Aranyérem igénylésének elbírálása csak a trófeabírálat után történik meg, ami a CIC Trófea Bírálati Bizottságának a feladata. A kérelem sikeres elbírálása esetén további 150 EUR fizetendő, ami magában foglalja a CIC Nemzetközi Aranyérmet és az éremhez tartozó díszoklevelet. A trófeabírálatra korlátozott számban és csak előzetes regisztráció alapján tudunk jelentkezéseket fogadni.

c-3

A jelentkezéseket e-mail-ben várjuk a következő címen: tes@cic-wildlife.org . A trófeabírálattal kapcsolatosan felmerült kérdéseket szintén a fenti e-mail címen fogadja a CIC Központi Irodája.

Budakeszi, 2015. november 24.

dr. Suba Imre
CIC Alelnök és CIC Trófea Bírálati Bizottság Társelnök

(forrás: http://www.cic-wildlife.org/ )