Erdei Attila feederezett, Ambrus Tibor rakózott: ÖRÖM PECA a Fenyves-tavon! – II.rész – 2016. január 17-én vasárnap 11 órakor

A HAZAI VADÁSZ / HORGÁSZ stábja 2014 nyarán forgatott Erdei Attilával és Ambrus Tiborral a Bakony lábánál elterülő, festőien szép Fenyves-tavon. Erről a jó hangulatú és világszínvonalú horgászatról kétrészes filmet készítettünk, melyből az első részt tavaly láthatták Nézőink. Az élet úgy hozta, hogy a “haldúsabbat”, a másodikat most tudjuk műsorra tűzni,  2016. január 17-én, vasárnap 11 órakor kerül adásba! Nem is lehetne jobb szakmai felvezetése, mint egy találkozás Erdei Attilával:

2015. december 16-án, szerda 18:00 órakor Erdei Attila világbajnokunk tart előadást a feederezés trükkjeiről és titkairól a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban!

vm-1

Kedvcsinálónak idézzük fel, és nézzük meg újra a 2014-es filmet!

Erdei Attila egyéni feeder világbajnokunk és Ambrus Tibor világbajnokunk 2014 nyarán a Fenyves-tóra látogatott, a VERGA Zrt. és a HAZAI HORGÁSZ TV Magazin vendégeként!  Világbajnokaink egyszerre kezdtek el horgászni, egymástól kb. 40 méteres távolságra. Két módszer, kétféle etetés, és csali technika! És mindkettő hihetetlenül eredményes! Érdemes tehát két világbajnokunkat figyelni, mert nem rejtettek semmit véka alá. Szívesen megosztották velünk, és kameráinkon keresztül kedves Nézőinkkel is halfogó tudományukat. A Fenyves-tó pedig busásan meghálálta igyekezetüket: gyönyörű, harcos pontyokkal, erős balinokkal, villámgyors pisztrángokkal és festőien szép vörösszárnyúakkal!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadas