Ajánló – HAZAI VADÁSZ – 2015. december 6 – vasárnap 11 óra – ECHO-TV

Dám Trófeaszemle Lovasberényben / Fakitermelők döntési tréningje a Mecsekben / I. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle

 

1-Bp

Dám Trófeaszemle Lovasberényben

Festői környezetben került megrendezésre a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. idei dám trófeaszemléje. A trófeákat 2015. november 10-én a Lovasberény Hotel parkjában mutatták be. 2010 óta a lovasberényi vadászterületen ez a negyedik olyan alkalom, amikor ilyen impozáns trófeakiállításra és trófea bemutatóra került sor. Ez nem véletlen, hiszen ez a vadászterület páratlan és egyedülálló természeti táji adottsága mellett nagy értékű dámvad állománnyal is rendelkezik.

 

2-Mecsek

Fakitermelők döntési tréningje a Mecsekben

Már elkezdődtek a téli munkák az erdőben – ennek szakmai támogatására fadöntési és választékolási tréninget szervezett 2015. november 3-án a Mecsekerdő Zrt. az erdészeteinél dolgozó fakitermelők, valamint az erdészeti munkát végző vállalkozók számára. Fontos tudatosítani a nagyközönség számára, hogy a fakitermelés nem erdőirtás, hanem egy természeti erőforrás gondos kezelése és annak hasznosítása! Ezért azokat a szakembereket, akik a fa kitermelését végzik, folyamatosan képezni kell. A döntési és választékolási tréning ezt a célt szolgálta.

 

3-OMVK

I. Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemle

Az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém Megyei Területi Szervezete, a Bakonyerdő Zrt. és a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. 2015. november 6-án rendezte meg az első Veszprém Megyei Vadászkamarai Trófeaszemlét a Bakonyerdő Zrt. Huszárokelőpusztai vadászházánál. Az ünnepséget a Bakony Vadászkürt Egylet  vadászkürtjeinek patinás hangja nyitotta és zárta, melyet visszhangzottak a környező erdő öreg fái. A rendezvény szervezőiben három-négy éve fogalmazódott meg az igény arra, hogy a hivatásos vadászoknak is legyen egy olyan emlékhelye, ami az általuk végzett munka előtt tiszteleg.

 

Filmünket december 6-án, vasárnap 11:00 órakor láthatják Nézőink a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

 

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz