Jótékonysági vadászat Fejér megyében – 2015. december 27-én

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei Területi Szervezetének együttműködésével a Nádor Vadásztársaság István és János napi jótékony célú apróvad vadászatot tart 2015. december 27-én vasárnap 9 órakor Nádasdladány kastélypark találkozással.

n-1

A jótékonysági vadászat célja:

Fejér megye Gyermekeiért Alapítvány részére INKUBÁTOR FÖLÉ HELYEZHETŐ KÉK FÉNY LÁMPA vásárlása. A készülék funkciója: sárgaságban szenvedő kora és újszülöttek kék fény kezelése a sárgaság gyors csökkentésére. Ez a vadászat nem kizárólag a saját szórakozásunkról szól, hanem szóljon azokról a csöppségekről, akik összefogásunk eredményeként gyógyulhatnak!

n-7

A részvételi díj: 20.000,-Ft

n-3

A vadászat végén a teríték a résztvevők között kiosztásra kerül és azt követően bográcsgulyást szolgálunk fel. A biztonságos vadászat és szervezés érdekében a vadászaton részt vevők számát maximum 50 fő részvételére korlátozzuk a jelentkezés sorrendjében. Részvételi szándékot december 10-ig fogadjuk az alábbi e-mailen. omvk.fejer@gmail.com .

A 2014. decemberi jótékonysági vadászatról készített film:

 

A jótékonysági vadászatról a HAZAI VADÁSZ stábja filmet forgat, melyet az ECHO-TV csatorna 2016. januárban fog sugározni!

www.hazaivadasz.hu

www.facebook.com/fhmag

http://www.idokep.hu/erdomezo

www.facebook.com/echotelevizio

http://echotv.hu/hazai-vadasz