Fogási napló – Tisza-tó – 2015. szeptember / október

Fogási napló

 

 

 

Tóth Tamás - 11 kg - ponty

 Tiszai 11 kilogrammos ponty – visszaengedve

Tóth Tamás, szentistváni horgásztársunk október 20-án, a Tisza-folyó bábolnai szakaszán pecázott. A képen látható 11 kilogrammos ponty délután, 15 órakor érkezett kukorica csalira. Fotózást, mérlegelést követve visszanyerte szabadságát a gyönyörű hal. Gratulálunk a fogáshoz és a sporthorgászhoz méltó bánásmódhoz.

Sebestyén Tibor - 10,6 kg - ponty

 Méretes Tisza-tavi ponty

Sebestyén Tibor újabb pontyfogásáról számolunk be. A képen látható 10,6 kilogrammos gyönyörű példány bojlis csalira érkezett október 10-én. Horgásztársunk a Tiszavalki-medence Poroszló és Tiszafüred közötti szakaszán pecázott. A hal fotózás és mérlegelés után visszanyerte szabadságát! Gratulálunk az eredményes horgászathoz, és a sporthorgászhoz méltó bánásmódhoz!

Vraboszki Pál - 9 kg - ponty

 Ponty esős időben is

Vraboszki Pál október 8-án a IX. öblítőcsatorna területén horgászott. A képen látható 9 kilogrammos pontyot esős időben sikerült a horogra csalni fenekezős módszerrel. Gratulálunk!

Káli Roland

 Szeptemberi horgásztúra Abádszalókon

Káli Roland barátjával, Pető Richárddal érkezett a Tisza-tóra. Egy hetes horgásztúrájuk alkalmával sok halat fogtak Abádszalók térségében. Beszámolójuk az alábbiakban olvasható: “Egy hetes, bojlis túrára érkeztünk Abádszalókra Pető Richárd barátommal. Az első halat Ricsi barátom fogta, melynek súlya 9200 gramm volt,a másikat nekem sikerült szákba terelnem, súlya kereken 11000 gramm volt. Az egy hét alatt körülbelül 40 db pontyot sikerült fognunk átlagsúlyban 2 és 5 kilogramm között! Érdekesség még, hogy az összes halat saját fűszeres bojlival fogtuk. Természetesen az összes hal visszanyerte szabadságát!” Gratulálunk az eredményes horgászathoz, és a sporthorgászhoz méltó bánásmódhoz!

(forrás: http://sporthorgasz.eu )